Upali smo i mi posle nekih 10 minuta. Samo je trebalo malo se demokratski strpiti. Igra je bas dobra, mnogo bolja kada igras u squadu nego sam.
Uglavnom pc je odvalio sony playstation tako treba reći
Nije tebi lako
Mene je Helldivers bas oduvao. Ima toliko dobrih stvari u igri. Gameplay loop je jako zarazan. Od dve neprijateljske frakcije, bube su dosta lakse od robota. Kada se spustimo na planetu sa robotima, ceo session nam se svodi na to da bezimo i da se revajvujemo. Ali je nekako toliko genijalno odradjeno, da se uvek za dlaku izvucemo i ekstraktujemo. Ali roboti su bas bez pardona i mnogo veci bullet sponge.
Igra je lepa na PS5 ali neke stvari kao dim moze biti bas izpixelisan. Gledam video od JackFragsa, na high end PCu izgleda prelepo. Nije lose ni na PS5, ali je razlika vredna pomena.
Inace ima jedan armor koji je inspirisan od MasterChiefa, cak se i zove “117”, interesantno od igre koja nije izasla za xbox i published od sonija.
Eto razloga za ps5 pro
Kida igra, baš je dobra zabava. Ja koji generalno baš baš retko igram MP igre (iako je ovo coop igra naravno), ludo se zabavljam. Trenutno sam lvl8 i otključavam redom opremu i strategems
And remember kids!
Pitanje za sve koji igraju. Da li vredi igrati sam bez ekipe? Ono samo upalis pa sta bude?
Naravno da možeš, ali je more fun kada imaš tim, pa makar vas bilo dvojica/trojica.
Evo neki moj early solo run, apsolutno je igrivo na nižim težinama
Ja sam juce uzeo za PC, pokusao oko 10 da udjem ali nema teorije, cak sam otisao da se istusiram i ostavio ono da radi onaj pokusaj logovanja, i naravno za 15min nije nista uspelo
Probacu vcrs, valjda cu uci, pa da se malo sprdamo, a filmic je do jaja bas te motivise da se boris
Mene isto kopka da probam, iako niti imam ekipu, niti imam iskustva sa MP igrama, pogotovo pucačinama
ekipa se lako nađe, evo već nas ima mislim 10 tak iz Srbije samo što igramo
Kida pc pleyku samo tako
Ja stvarno ne kontam ovaj fetiš gde ljudi objavljuju brojke nekih kompanija i ko koliko čega igra u kom trenutku itd. Ako mi se nešto sviđa, igraću i da ima samo jednog igrača na serveru. Nije kao da posedujem neke deonice za ove igre pa mi njihove brojke drže neko značenje u životu.
Izem ti današnji gaming.
Stvarno veliki uspjeh, bukvalno su pogodili sa prvim GaaS naslovom od ovih 11 koji su u razvoju. Jedino što su dočekali nespremni i imaju problema sa serverima.
Ovo u zagradi što piše za Nintendo da ne računaju digitalne prodaje, to je tako uvijek. Nintendo ne daje podatke za digitalnu prodaju.
Bolje se uniformiši i dođi da širiš demokratiju nego što samo večito trabunjaš čiji je veći. Da nisi možda socijalista?
Pa ljudi napisali da je bolja prodaja na pc šta se busaš odma
https://twitter.com/Pilestedt/status/1760864817961709982?t=a8O20lsjsjy3zLdTLFblAg&s=19
Fino sada radi, ulazi mi odmah u match, bilo da pokrenem solo ili upadnem kod nekoga. Samo još da je više vremena za posvetiti se igri
Edit: Ne znam zašto, slučajno sam sam sebe citirao. @yolixeya tebe sam hteo
30 lvl na PC-u, samo što nisam otključao Helldive i sada sve ispočetka na PS5
8. lvl… idemo polako, igra je totalno drugačija kada na početku znaš šta treba da radiš. Dosta se brže napreduje.
Dobra teorija na redditu o lore igre i poreklu buba.