Hearthstone

Vec 12 dana nijedan post? Au, a ja taman poceo da igram :smiley: Procitah kako samo lepe reci imate o Priest klasi pa rekoh da je probam. Klasa je odlicna. Juce me challengeovao drugar, i vise ne prica samnom. Dzabe on nabija armor kao warrior, dzabe mu svi tankovi, Shadow Word: Pain i Death to resavaju samo tako, dodajem 2 hp-a najjacem minionu, hilam ga, izbacujem najjace karte, njegovu najjacu prebacim kod mene i ubijem ga kao zvecku, sa 18 hp i 2 armora do 0 u jednom potezu :smiley: Opasna troll klasa, opasna…

Necu da komentarišem :slight_smile: Pretpostavljam šta ti je rekao :smiley:

Ja ovih dana nesto slabije igram heartstone, samo kad dobijem quest-ove , udjem, uradim ih i to je to. Cekam da izadje Curse of Naxxramas pa cu onda da se bacim na igranje. :smiley:

A jbg, i mene zesce trollovali nekad u igri, jedan Rogue me (da ne kazem sta) samo tako bez problema, ali sam isto tako i ja neke. Jbg, jos nemam taj skill da me izvuce ako nemam dobre karte u pocetku :frowning: Sad se razmisljam da li da disenchantujem karte koje ne koristim i napravim neke bolje za drugi control deck ili da skupljam malo po malo golde i kupujem card packove?

Igraj u Areni od Golda, dobijaš Arcane Dust i Packove u zavisnosti od pobede. Mala ti je razlika, a više dobijaš

Evo i cena za Curse Of Naxxramas. Biće 5 “talasa”, svake nedelje je novi talas, tj. dlc-ova, i svaki će koštati po 700 Golda. Postoji Bundle opcija, ali se ona kupuje sa pravim novcem. Više detalja se nalazi ovde: Curse of Naxxramas™: Wing Entry Details and Heroic Mode - Hearthstone

Ha, 700 golda je manje nego sto smo se plasili.

Ura, izasao Naxxramas! Eto razloga da opet upalim hearthstone.

Joj, i ja počeo da igram. Samo sam Mage, nešto ne mogu da se odlučim za druge klase. Jel neko zna koja je to karta koja duplira attack/health i da li je to specifično za neku klasu?

Druid ima nesta kao attack boost, warrior isto, paladin da poduplas ali tebe zanima preist da bi dobio ovo :

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Isuse! Da nije to malo overpowered? Ja kad vidim da to krene, odem na terasu da plačem i čekam ishod :confused:

Male su sanse da ga zadese takve karte. Sansa postoji ali mala. Kad se tako sta desi skaci s te tarase :slight_smile: ovdje je bio princip :

• uduplaj HP
  • uduplaj HP
  • izjednaci AT i HP
  • silence to all
  • /end

Pametan potez je to ysera ima 4 attack pa preist ne moze da je unisti onim kartama.

Volio bi da se javi idejni tvorac ove slike pa da baci komentar xD

I onda mu lupis jedan polymorph koji cuvas za takve prilike :slight_smile:

Da ako si mage. Ma ovo su ekstremni slucajevi ali uobicajno i najgore je kad naletite na miracle rogue

Dok sam aktivnije igrao, miracle rogueovi na koje sam nailazio ocigledno nisu bili mnogo vicni zanatu – svasta bi radili, zonglirali kartama po dva minuta, al’ bi ih na kraju obicno pobedio. Moja ahilova peta su bili i ostali aggro/zoo/rush stagod deckovi, koji te zapljusnu jeftinom ruljom da ne znas sta te snaslo. To su uglavnom bili Warlockovi.

Jep, juče mi se to desilo, gomila 1/0 i 1/1 žgadije koja je posle dva-tri kruga skočila na 3/4 i 4/4 a pri tome se multiplikuju a karta koja radi demage 4 mi je tek upotrebljiva kada je mana 7. Eh, problemi mlade čarobnjačice :).

Ma samo opušteno, ovde je bukvalno: You win some, you lose some. Meni je jako zabavan Druid za igru. Ima jedan moćan Combo za koji treba malo više pripreme, ali može da promeni tok borbe. Ima magiju da pozove tri Treanta sa 2/2 i Charge, ali oni ginu na kraju poteza. Dodaš tome magiju koja svim tvojim minionima daje Deathrattle: Summon a 2/2 Treant. Sa tim Combom možeš da smakneš lako nekog Miniona koji ima 6/6 i dobiješ tri Miniona koji imaju 2/2 :slight_smile:

Ali ipak najviše igram sa Mageom. Freeze karte mogu da unište protovnika brzo, još ako se naprave Ice Lance karte, koje dele zamrznutim Minionima ili heroju 4 DMG ako su zamnrznuti… Pa i Flamestrike…

Sve klase su interesantne i imaju interesantne fore. Samo da napraviš kombinaciju koja tebi odgovara :smiley:

Pises ko da si pored mene sedeo! I onda kad zaredjas pet takvih partija, ne bude ti ni do cega… :bear

Nego ljudi igra li ko jos ovaj Hearthstone?! Ni sam ne znam zasto, uzeo juce da gledam par Trumpovih klipova, majko mila koliko novih karata! Ja sam stao kad je Naxxramas izasao, i sad imam osecaj ko da sam propustio voz. Probao juce jednu ranked partiju, na svu srecu dobio nekog totalnog pocetnika cija je glavna taktika bila da napuni deck tauntovima, te je lako pao.

Ako jos ko igra, ima li neki savet za povratnika kako da sto bezbolnije ponovo udje u ove heroinske vode? I koliko su bitne nove karte za uspesnu igru? Koliko se promenila ‘meta’, imam utisak da hunter sa onim svojim kuchicima vise nije pretnja…?

Oce blizzard to da radi sa svim sto ima Warcraft u imenu :smiley:

Ja cekam da se pojavi verzija za telefone. onda krecem u maniju. Hearthsotone na kompu mi je nekako waste of time. Mislim u smislu, kad sedim za kompom igracu nesto drugo.