Hearthstone

Pobrisacu vam postove majke mi ako jos neko spomene pobjedu ili gubljenje! Pa ja 10/10 gubim od prista (da, od ovog gradmastera konkretno) ja bih imao lajati do ujutru za njih! :wink:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

@Nemesis
Slobodno mi obrisi post, ali moram da napomenem - razbi me juce ko zvecku niko drugi nego - Nemesis!

Mogu da krivim spor pocetak, lose karte, oblacno nebo… obrni-okreni, pukoh. Morace revans da padne :smiley:

Koji bedak - dosegnem danas 11. rang, sav srecan, da bi potom izgubio 5 partija zaredom. Sad sam na korak od 13. ranga. Uglavnom me gaze mega agresivni deckovi, sa gomilom jeftinih miniona koje onda bafuju necim. A kad sam stavio jos jedan Arcane Explosion kao odgovor na to, sledece tri partije ga ili uopste ne dobijem ili igram protiv nekog ko ima drugu strategiju. Flamestrike kad mi ne treba dobijem oba u ruku turn 1, a kad mi treba se ne pojavljuje.

Malocas jedan paladin u trecem krugu izbacio Blood Knighta, a posto je imao minione sa divine shieldom, odmah je postao 6/6! Ej, 6/6 u trecem krugu! Pitajte me dal sam imao odgovor u ruci. Neki Druid turn 2 uradio Innervate pa Yeti. Dakle 4/5 u drugom krugu. Neki opet Warlock izbacio turn 1 Blood Imp + Flame Imp. Pa turn 2 opet Flame Imp. I sta covek tu da radi?

Kao da se svima zaredjale savrsene karte od starta, a meni sve nesto tunjavo u ruci. Da covek pukne od muke. Gledam svoj deck, proveravam da nema neke rupe. Meni ono deluje dobro. Lep balans, svega ima, dobar mana curve, odgovor na svaku situaciju… ne znam. Ovakva serija gubitaka smori coveka, zaista.

Hah, koja kuknjava. Otpustam ventile. :slight_smile:

Eh, Innervate Yeti u prvom krugu sa coinom, ili Blood Knight na trecem potezu ( drugom sa coinom ) u 90% slucajeva pobjedi partiju. Kad to ugledam i ne igra mi se :slight_smile: Probaj sa ubacivanjem Mana Wyrm-a ako ih ne koristis, i oni znaju narasti brzo. Trebamo odigrati, zanima me kakav deck teras :smiley:

Upravo tako. I onda kad zaredjas pet takvih partija… Inace imam Wyrma, i to dva! Al koliko je njih htelo, toliko mene nije. Juce me sredio Nemesis, danas ovo, izgubio sam veru u deck. :wink:

Koliko me spominjes poceces me sanjati :slight_smile: ima par karata koje se moraju unistiti na pocetku inace kasnije je problem. Danas je lik napucao neku kartu na 0/28 (onaj pehar sto daje liku 3 hp random na kraju poteza) auuu kako sam se napatio s tim al je pao na kraju samo zato sto sam ga tukao direkt a imao brdo miniona s 2/1

Odigrasmo sad Nemesis i ja par partija, bilo je bas blizu! Ima slican stil igre kao ja, vise naginje kontroli table nego direktnim napadima - partije su bile odlicne, sve neko nadmudrivanje. Al’ nisam ocekivao legende u decku!

Ako smo nas dvojica tu negde po umecu i pristupu, ne smem ni da pomislim kakav je onda Grandmaster… :smiley:

Auuu bilo je bas prevrata raznih dok smo igrali. Mage VS Paladin je ovaj put bilo i bilo je dosta “podmuklih” poteza :slight_smile: n00dle danas je bio tvoj dan :slight_smile:

a ovaj grandmaster je freak samo takav. Ko nema celicne zivce neka ne igra s njim. Nekad kontam da ima neki hack i da tacno zna koje mu sledece karte dolaze a o kopiranju da ne pricam…srecko kopira ne 1 vec 2 flamestrike-a i sta dalje tu pricati

Hahaha, a tvoj Arcane Missiles 3 puta ubode mog Northshire clerica na prvom potezu. Malo falilo da zaplacem.

Nego, jel skuplja iko sem mene gold za Naxxramas ili svi trosite na packove/arenu ?

Ja sam nakupio oko 2k golda, vec dugo ni centa nisam potrosio. Mada, nije ko da cuvam za bilo sta. Mozda zato jos uvek nemam nijedan legendary u decku. :slight_smile:

Sto, jel se zna uopste koliko ce da kosta?

Ne znam ja tacno ni kad ce taj Nexx izaci a kamoli koliko ce kostati

@grandmaster - nije ono bio obicni AM! To je bio Heat Seeking Arcane Missles xD xD

Mislim da se sad vec iskristalisalo – ako u prva tri kruga dobijem karte koje mogu da odigram (‘on curve’ ko sto kazu), imam solidne sanse da pobedim. Ako dobijem lose karte i ne izadju mi neka resenja u ta prva tri kruga, mogu komotno da odustanem od partije. Mozda Trump moze da preokrene situaciju, ali ja ne mogu, sem ako i protivniku nije lose krenulo.

Imam gomilu 2-mana i 3-mana miniona u decku, al’ zaprepascujuce je koliko cesto nista od toga ne izadje dok ne bude kasno. Kada u trecem krugu sedim s Flame Strikeom i 2 Boulderfista u ruci, znam da mi je odzvonilo. Barem se najzad dogodila situacija da je Arcane Explosion posluzio svrsi - protivnik izbacio Imp Mastera, taman spawnovao tri 1/1 impa, kad ono, bum!

Sve nesto razmisljam da pocnem malo sa Shamanom da igram, on barem uvek ima zagarantovanog miniona u drugom krugu. Mozda sad kad resetuju rangove. Ali plase me njegove overload karte, nezgodno je igrati tako. A morao bih i deck da dovedem u red. Za to bi vi mogli da posluzite. :smiley:

Ne znam kako ostalima ide, al’ otkako smo pali u rangovima ne mogu da mrdnem na gore. Jednu dobijem, drugu izgubim, jednu dobijem, drugu izgubim, i tako napred-nazad dok se ne smorim. U protekla dva dana, posle 15-tak odigranih partija, pomerio sam se sa 20. na 19. rang (jednom se popeo do 18. i odmah ga izgubio).

Cak i te partije koje pobedim su neki totalni noobovi, ne bude draz. A ovi sto me dobiju su uvek neki rush/zoo/murloc deckovi, ma kako da tweakujem deck ne pomaze. Kad ti je ruka puna cetvorki i sestica, a znas da imas nekoliko odgovora koji se kriju u decku, to skracuje zivot.

Nadajmo se da ce kroz nekoliko dana da se malo rascisti ladder.

Jbg ne igram puno ranked a ono sto sam igrao bilo je ok. Mislim da sam 19 sad i samo quest-ove radim. Napravis deck za sebe i uzivas. Ja sam kontao za ovog grandmatera da pravim deck samo da ga tarem al necu…neka mu :slight_smile:

Mislio sam cekati za Android, ali sam odustao, skidam sada za PC. Bice prva card igra koju sam do sada igrao, pa ocekujem da cu biti katastrofalan. Uglavnom, ako mi se svidi, prikljucujem se igranju.

Good man! I meni je bila prva, a vidi me sad. :smiley:
Elem, prodji tutorijal, igraj malo, ne moras u pocetku ni deck da pravis. Sve ce brzo leci na svoje mesto. Potom si nash… heh heh.

Zaintrigirali su me vasi postovi, pa rekoh da probam, ne mogu biti ovca koja igra FPS shootere citav zivot. I Nikola mi je napisao jedno pet puta da skinem igru. Probacu je vjerovatno veceras ili sutra, kad mi mozak bude bio spreman za prihvacanje novih informacija.

Bice zivciranja, nerviranja, psovanja, uhvatices sebe kako ustajes iz stolice i mlatis rukama ko izludio kad odigras odlicna potez kojim uzimas partiju… Bice tu i radosti, povremeno, al pretezno nerviranja. Ovo ce ti biti najgori mjesec (dok ne ukapiras sve, stil igre i dobijes fine karte)

Sve u svemu - vidjecemo se :wink:

Eh, nikad se ne zna, mozda ispadne prirodni talenat i dobijemo srpskog Trumpa, koji sa basic deckom stigne do legendary ranga. :smiley:

Cisto sumnjam :smiley: