E ovako, posto je ps3 stigao, pokusao sam uci u recovery meny, medjutim to nije moguce, i dalje stoji poruka “Starten nicht möglich. Der richtige systemspiele nicht gefunden” (ili tako nesto), sto bi u prevodu bilo da system memory nije pronadjena. E sad, da li da jednostavno kupim novi hdd i ubacim, ili da samo izvadim ovaj i pokusam ga oporaviti? Ako bi ga pokusao oziviti, na koje mjesto me mozete uputiti za detaljna uputstva? Mirko, Vladane, vas najvise gledam
spremi OFW najnoviji na flesku (ovo valjda znas kako ide) ako ne vici da ti kazem
ubaci drugi hdd i instaliraj OFW, dalje ce ti se samo kasti sve, SELECT + START i cekas… ako to prodje znas da je HDD, a on je 100% ako je to ona L konzola ili M ili H, nije bitno
Elem, zamislite moje iznenadjenje kada sam htio da provjerim da nije neki konektor otisao-hdd je izvadjen. Ranije nisam ni pogledao. Sad gledam da uzmem hdd od nekoga i stavim ga, ali mi nedostaje ona ladica u koju hdd ide, vidicu kako cu ovo rjesiti.
Uglavnom, veliko iznenadjenje za mene, malo sam se i obradovao, nadam se da kad stavim hdd da ce sve biti dobro. Inace, slim je u pitanju 2004A serija. Sto se tice fleske i update-a, koliko sam to puta radio mislim da bi znao i zavezanih ociju da kucam i prebacujem sa pc-a
Ohoooo e pazi, prvo ubaci hdd pa vidi koji FW ce da ti drazi, mozda mozes i CFW odmah ;), ako je ispod 3.55 hehehe. Nemoj odmah flesku ds mu guras, sacekaj da ti pokaze
Za hdd, nadji bilo koji 2.5 inca ne treba ti ona ladica, samo je lakse kad je imas zbog vadjenja posle,ali mozes da ubacis hdd i bez nje
Sent from my Nexus 5
Da da, sad cu da vidim sta cu.
Obradovao sam se kad sam vidio da nema hdd-a, ali sada kad sam pregledao vidim da je garantna naljepnica odlijepljena, i da je neko torx srafove pokusao odvrnuti. Cekam da mi se jave ljudi za hdd pa cu da isprobam sve, ali kontam da je morao postojati razlog zasto je neko pokusao da otvori konzolu i izvadi hdd. Cjenim da je br drive, tj nadam se.
Javljam se kasnije Vladane, ostani na vezi
Mozda je radjen downgrade pa je skinuta, mozda bd, mada njima to retko kad crkne nije kao na phat… No uvek ima slucajeva da crkne… Za hdd nema nalepnice, to mozes kad god da menjas
Sent from my Nexus 5
Znam za hdd, ovde je garantna naljepnica na srafu do hdd-a. Kao za inat niko se ne javlja od ovih sto sam ih zvao, hocu odmah da isprobam sve.
A Venom Snake vice sa PC-a “just one more mission”.
Vice i meni a instaliram win na drugoj masini za posao ehhehehe
Sent from my Nexus 5
Da te utesim video sam konzolu sa polomljenim srafom gde je nalepnica stoji a ispod plastika odvaljena od case, nista se ne vidi. Domisljatost ljudi je cudo.
HDD fali haha vrh doro je to , naciljaj i nakaci na port radice ko na xbox 360 slim.
Pa to i ja kontam, evo dogovaram gdje da uzmem hdd. Samo se bojim da ne pljunem pare, a ono se ispostavi da ima jos nekih deset kvarova
ne bi trebalo , nadji iz laptopa i ubaci samo da vidis sta ce pokazati, tako sam ja testirao moju konzolu, posle sam nasao drugi hdd i instalirao sistem. Ako nista videces minimum ofw ili cfw ako moze da se ubaci softwareski cfw.
A cekaj, ako izvadim iz laptopa hdd i ustekam ga ovde, nece se nista desiti ni na jednom ni na drugom sistemu? Strah me zbog laptopa, ima na njemu bas gomila stvari, da se ne bi nesto desilo
on ce ti reci ubaci minimum sistem, moras start + select da drzis da krene format i flesh sa FW da bude u konzoli.
Meni se nije brisalo, bilo je jace od mene da vidim koji je OFW bio ono 2.x kod mene
Ma ja bi samo uzeo iz laptopa hdd i stavio da vidim da li prepoznaje, ako prepoznaje, ovaj bi vratio nazad u laptop da sluzi i dalje tamo, a kupio bi drugi za ps3.
Dakle, ako samo stavim da vidim hoce li ga prepoznati, nece se nista desiti?
Nece izbacice ti min fw koji moze da se stavi u njega, ugasi na dugme ps3. javi koji je i vrati u lap hdd.
Evo ipak sam nasao u blizini neki hdd koji cu kupiti, pa cu da prikljucujem i isprobavam. Javljam ovde kako je proslo
Evo ubacio sam hdd, udjem u safe meny, ali za sada system restore ne radi. Mislim da cu prestati sa za***ncijom i odmah ici na najvisi ofw, pa ko ga jee
Pa sys restore imas samo kad ti konzola radi kad vec ima sistem na hdd… Ovako u prazno normalno da nema
Sent from my Nexus 5
Ne ne, stavio sam hdd, sada ga ima. U moru njemackih rjeci vidjeh 4.46, pa sada skidam i stavljam na flesku, pa polijecemo.
Pa stavi onda poslednji ne moras 4.46 tamo pose 4.46 ili veci!!! Tj visi
Sent from my Nexus 5