HBO Max stiže u Srbiju i Adria region 2022. godine

1 Like

Od 8.3.

Cena 7€, ko je trenutno pretplaćen za HBO Go ili hoće da se pretplati na Max u periodu 8-31.3 ima promo 4.66€ mesečno do kraja života.

1 Like

Pušten je HBO Max, aplikacija izgleda fenomenalno u poređenju sa starom HBO Go aplikacijom. Konačno 4K support.

Ovo zvuci nekako zlokobno.

Sta ako do kraja zivota 5e bude kao 5 dinara sada.

Sta ako se zivot produzi toliko da se um transferuje u neki digitalni univerzum…

Ugovor je ugovor. :smiley:

2 Likes

Jel probao neko da poveze HBO Max preko SBB? Ja imam premium paket i imam kod ali nema sanse da mi otvori sajt. Bez VPN in Nemacke dobijem da ne postoji jos za ovaj region, a sa VPN na Srbiju neka greska nema sanse da otvori sajt.

Мени прошло. Исто СББ. Пријава преко провајдера, регистрција са тим кодом.

Ради све.

1 Like

Znaci moracu da sacekam da dodjem u Srbiju pa da sredim

Vidim i po ostalim forumima mnogi se žale da glichuje, reko sinoć ma 5e gore dole daj da probamo, instalirao na android tv-u i radi kao sat, leti, oduševio sam se meni za sada pa duplo bolje od Netflix-a i ponuda i opcije za postavke, posebno titlova od veličine, fonta, boje sve je tu i za sada skoro sve sto sam otvorio ima srpske prevode.
Novi naslovi rade u 4k dolby vision prezadovoljan.

3 Likes

Ja sam se malo cimao sa LG TV smart appom, bio mi podesen britanski store i nisam mogao nikako da pronadjem… posle vratio na SRB sve ok.

2 Likes

I kod mene na Samsungu radi fenomenalno, ti glitchevi su se javljali samo kod nekih korisnika sa Android TV, navodno su rešili većinu.

App je stvarno miljama ispred HBO Go i definitivno vredi tih para, ako je nemate uz kablovsku. Sve prevedeno i naravno kvalitetniji naslovi od NF hiperprodukcije.

Nadam se samo da će malo pojačati WB katalog sa starijim filmovima.

3 Likes

Max dolazi 21.5. uz Premium ide i sport paket uživo: