Fina masina, ali nije savrsena. Steam Deck uprkos pobedjuje u low power use.
Cena je odlicna ma koliko god to vama zvucalo cudno…
![]()
Tacno, cena je odlicna. Glupi ZaoMi kosta vise.
Sve cene su otisle. Nije to skupo nego smo mi ovde bedni.
Srecno, predpostavljam da nema nacin dostave za nas?
Ne znam stvarno kako stvari stoje za Srbiju, ali kontam da se više isplati da ti neko donese iz inostranstva.
Stigla prinova
Moj prvi PC posle 12 godina
Pa da počnemo ![]()
Javi bas sta si igrao? Koje igrice. Ovo me bas zanima.
Evo još podešavam, bog te pita kad ću stići do igara ![]()
Ma nije da cu ja sutra da ga kupim. Ne stizem ni igrice koje imam na PS da sve predjem.
Nego polako kako udjes u pricu i krenes da se igras ti napisi sta si stavio, to me bas zanima.
I naravno ako te ne mrzni neki kratki ± komentar.
Mnogo dobro izgleda. Bas kida.
Pretpostavljam da je ovo Z1 Extreme verzija, jer je samo to dostupno na izlasku ako se dobro secam.
Posle nedelju dana igranja sa Allyem nikako da ubacim i ja par fotki od dana raspakivanja.
Pre svega ljudi moraju biti svesni da je ovo PC i da je potrebno jedno 5h da sve legne na svoje.
-
Izrada je odlicna i sve je lepo utegnuto i pod rukom nema krckanja
-
Analozi i trigeri taman onakvi kako bi ja hteo ( meni sve pase zbog velike šake)
-
Ekran morate videti jer 7” sa FHD u. 120Hz je nesto prelepo
-
Sam proces setupovanja Win11 sistema je lagan (vise vremena se potrosi kasnije na drajvere update OSa i bios)
-
Brzina samog OSa je solidna za jedan ovakav uredjaj
-
Zvuk je stereo i za svaku pohvalu

-
Stari naslovi i indi igre izgledaju prelepo i takodje tako i rade (vecina se vrti u 120 fpsa)
-
Odigrao sam par AAA naslova i jebeno je predobro ali se posle 1H i 30min moras kaciti na punjac.
-
Za sada obavezno ostati na BIOSu 317 jer bolje gura igre.
-
Neverovatan ekran na dodir koji za divno cudo odlicno radi u WIN 11 okruzenju
Instalirao sam gore pomenuti CHIMERA OS i mogu reci da kada srede drajvere ovo ce biti pun pogodak.
Vremenom cu ubaciti jos neki utisak ali za sada su vecinom pozitivni.
Za kraj da se razumemo ovo ludo cudo od PCa ne moze da zameni DESKTOP PC od par hiljada EURa ali za cenu od 799e dobijate uredjaj koji toliko moze dobro da se iskoriti da to nije realno.
Pritom je neverovatno tih za ovako malu masinu.
Er… kako da znam na kom sam BIOSu, i jel mogu da ga vrnem na stariju verziju? ![]()