Sve je jeftiji u USA. Sve velike kompanije, najčešće Apple, subvencioniše cjene u USA, a na drugim tržištima nadoknađuje ovu razliku.
Usporedite cjene Apple uređaja u USA i UK i sve će vam biti jasno.
![]()

Steam Deck ostaje nenadjebiv za 399.
Malo senzacionalistički naslov ali poređenja radi, kažu da je TFLOPs kod Steam Deck-a oko 1.6.
Its official

Do kad ćeš da izdržiš pre nego što uradiš pre-order?

Pustili ljudi cijenu u javnost, vidjeli da svi svršavaju na $699 i onda lagano dignu za stoju. Classic move.
Mislim da je 699 bio za Z1 od početka a da je Z1 Extreme 799.
Interesovanje mi je tačno 0% trenutno za ovu konzolu. Imam Deck, ako bude ikada upgrejd biće deck 2. ![]()
Čudi me. Ti koji baš uživaš u tehnologiji i koji si za mene tech geek, da ćeš ovo propustiti. Možda na nekom sniženju ![]()
Ah nemoj biti laskavac. ![]()
Nisam preveliki handheld ludak, a za to sto imam, deck i dalje savrseno aktuelan.
Inace kupio sam 2 VR headseta ove godine, i moram još jedan kraja godine. Nisu moje finansije nepresušne. ![]()
Aha. Izvini. Razlike u performansama nema sem u ceni. Uvek su u EU više cene nego u US.
Kako si počeo, na kraju ćeš biti VR only. ![]()
Nah, mislim da bi to bilo nerealno. Ipak sam ja stari Battlefield lisac. ![]()
Ne pašu sve igre u VR niti ce ikada zameniti flat igre. Za mene je to dodatna „konzola“ ili platforma kao sto su nintendo xbox pc…
Ma šalim se. Volim ja raznolikost. Nažalost ne mogu baš sve da priuštim. Ne u trenutnoj situaciji. Želja mi je da probam nekad taj VR.
Oho.