Probaću ja kasnije.
Guglovao sada, PXPlay za remote play, ima Win aplikacija. Ili Chiaki, ni jednu nisam probao, tj mislim da je na RPG2 na Androidu taj (PS)PXPlay sada
Probaću ja kasnije.
Guglovao sada, PXPlay za remote play, ima Win aplikacija. Ili Chiaki, ni jednu nisam probao, tj mislim da je na RPG2 na Androidu taj (PS)PXPlay sada
Nudim 250e ![]()
Kako radi, koji settings, koliko fps?"
Jel ovo Z1E?
Low/Med, 720p, FSR Quality, AMFM On je kao na screenu, oko 100fps, AMFM off, je oko 60
Ali vidi, samo da se igra TDM ili koji je već mod taj u BF-u. Za Conquest i Attack & Defend je mnogo mali ekran, ništa se ne vidi.
Super, dovoljno je 720p za ally.. Pitam za ubuduce, svakako cu uzeti za PC kad tad, ali trenutno im ne dajem 50e za BF na PC, uskoro ce to biti 5eur, posebno ako nastave ovako da pumpaju content ![]()
Bukvalno, napumpali su se vazdan ![]()
Konacno nesto kvalitetno od tebe da vidimo sto se gedzeta tice ![]()
Konzola ladno nije bila regiatrovana ![]()
Taj ti je do sad najbolji.
ma ružan je u pm, ali je udoban u pm.
Znači deblji, glomazniji, bučniji (zvučnici, da se razumemo), ali bukvalno ništa zgodnije u rukama nisam držao. kao kontroler.
Plus mislim da se ne isplati za te pare i dalje, da je taj upper class PC handhelda precenjen kada gledaš performanse koje daju.
Evo sada sam instalirao Doom The Dark Ages, a imam već instalirano na RAX, pa ću uporediti i sam
Evo prvi test koji sam odradio na brzinu, PC Xbox igre mogu da pokrenem na oba uređaja istovremeno, tako da je to kul
Doom: The Dark Ages
XAX - 46-7fps
RAX - 42-3
720p FSR Balanced
All Medium
TDP 25w
I meni je ružan bio na prvi pogled odmah ali sam kontao da je ergonomija super jer je kao kontroler. Jer kod ovih prijašnjih nije nešto, nisu baš udobni, pogotovo ako igraš neki “sweaty game”.
Uzeo bih ga da nemam ovaj obični. Ovako me mrzi to preprodavanje i slično.
5fps više za 500€, nije loš dead u odnosu na Z1E ![]()
Haha tako je ![]()
Ne znam što ljudi hejtuju toliko ROG Ally (običan), kontam da nisu probali i samo čitali sve na netu. Pogledao sam jedno 20 klipova svi preporučuju ROG Ally + Battery Pack kao prvi handheld i jedini dok ne izađe nešto meaninhfully jače. Sem ako neko nema para za bacanje.
That version includes the more powerful Ryzen AI Max+ 395, 64GB of RAM, and 1TB of storage, putting it a step above devices like the GPD Win 5, which uses the Ryzen AI Max 385. And it doesn’t stop there. The top configuration uses the same Ryzen AI Max+ 395, but pairs it with 128GB of RAM and 2TB of storage.
Najjeftiniji model 1800$, najskuplji model 4300$ ![]()
Promasio si temu.. Ovo je za fun temu ![]()
Oni svoje uređaje prodaju u par hiljada. Ne znam kako im se isplati.