HANDHELD GAMING PC {MT}

Ovaj stand mi je mega, gde si to nabavio?

Torbica prokleta kosta 40e, a kazu da je ocaj zivi. To moram da nabavim hitno, gde si ti uzeo, Kp?

Ime dal si poceo da sviras u neki leskovacki bend pa si poceo da se bahatis :joy:

4 Likes

Stand sam 3d printovao sam, ako imas stampac poslacu ti stl fajl, a torbica jeste mehh, mekacka mi mnogo nije hard case i zalim para sto sam dao, ja je 50e platio kod brace madjara, tamo sam i ally extreme verziju uzeo cim se pojavila.

1 Like

Haha nisam ime, al radi se punom parom 2 posla, krece sezona, radimo ozvucenje, a ja sam ti tonac i dizajner i sofer i sve sto treba, mutipraktik :rofl:

4 Likes

Ima brt i full pc ima i ovo :blush:

3 Likes

Nista spec brt. :joy:

2 Likes

Ma nista posebno :blush: malko bolji od tvoj maki-kaki, faki book :joy:

1 Like

Nemam vise to ime :unamused: nepredvidjene okolnosti i lagano zabijanje noza u ledja odredjene persone :joy: sad mora jurim neki Asus Vivobook 15 za zenu i posao. Bice to dovoljno. :smirk:

3 Likes

Sve mi je to jako dobro poznato, al da si ziv i zdrav sve ce biti, polako dok ne nalegne sve na svoje…
Ej imam i to, nije lose laptopce, to mi sluzbeno

2 Likes

Ovaj sto gledam je Ryzen 5 7xxx, 16gb ram i 512 ssd.

1 Like

Uzmi Macbook

Uzeo bih ja brt ali Astra pojela 700 ojra za zamenu lanca :joy:

3 Likes

Gaming u srbiji:

image

3 Likes

Virtual desktop/Meta Quest kombo radi bez nekih vecih problema sa Rog Ally-jem. Jedino je gama previse jaka u odnosu na moj desktop PC, probao sam to da promenim u podesavanjima VD-a ali za sada ne vidim resenje. Mozda ima neke (cudne) veze sto je desktop PC preko eternet konekcije sto utice na kvalitet dok je Rog wi fi i odmah ti daje indikator da veza nije dovoljno dobra… ali u stvari je ok.

Znaci mozete poneti svoj kucni bioskop gde god hocete za filmove, i igrate na velikom ekranu od 1000" uz malo dodatnog laga. U ovoj kombinaciji vama ne treba ni dodatni kontroler, jer ga imate na Ally-u.

1 Like

Ja sam jedino torbu uzeo za Ally. Igram ga uglavnom kod kuće ali za slučaj ako ga budem htio nekad negdje ponijeti. Onako, univerzalna je neka torbica može i za Steam Deck i nije baš da je secure kad ga staviš u nju, malo se pomjera ali nije strašno i ništa mu neće biti.
Torbu sam naručio sa JSAUX sajta ali nisu imali dostavu u Bosnu pa sam morao da naručim na sestrinu adresu u Švicarskoj pa ona donijela.

4 Likes

Uuu dobra torbica, svidja mi se

Dobra poredjanja.

Ja sam inace apsolutno odusevljen kako AC Mirage izgleda i radi na Ally-u. :astonished:

Ubija me mali storage od 512gb samo, ali sta ces. 1tb je vec bahanalisanje na Ally X + mozes da ga nadogradis sa jos 1tb, sto cu mozda i da uradim tamo na jesen.

baterija mu je prekratka, kad se napravi nesto sto ce moci minimum 2sata pristojnog rada i da nije prejaka cijena onda se isplati.

1 Like

Pa napravili su X koji moze to. Samo je malo skup…

Nema potrebe da ga koristis u 30w modu ako si vec u Indie igrama…
Ja npr sa 20w igram Forzu 5 u 1080p 60fpsa i konzola je totalno tiha i ne prelazi 65 stepeni

Vecina indie naslova ide i sa 10w tako da ces imati duzi vek baterije i totalno tihu konzolu kao da je fun na off.

Da si uzeo lenovo ili steamdeck video bi sta je buka kada se optereti masina :joy:

1 Like