Halo: The Master Chief Collection - Review In Progress

Igre unistavaju zivot! Ne treba ti nesto sto ti unistava zivot! Samo alkohol i ribe!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heh :slight_smile: ne znaš baš najbolje :stuck_out_tongue:

Zato što niko nije napravio, a s obzirom da sam najveći fan Halo franšize, uzimam odgovornost da je napravim malo kasnije :stuck_out_tongue:

Imaš i Terminale, koji detaljno objašnjavaju dešavanja u Halo svetu. Ako baš želiš da se uključiš u priču uzmi knjige, jer celokupna priča je malo rollercoaster ako pratiš samo igre bez malo istraživanja.

Inače upravo igram Halo 2 A kampanju.

EDIT: Pravim thread sada.

Nisam shvatio sta ne znam najbolje? :slight_smile:
Ma znam da ima i knjige i stripovi, ali ne mogu sa time da se bakćem, dovoljno mi je da igram sve igre i gledam ove mini serije što izlaze. A znam da su dodali neke nove cutscene-ove, a koliko sam uspeo da shvatim uz pomoc YT, jedina dva nova su na pocetku i kraju Halo 2 Ann. Ali zelim da potvrdim samom sebi tu tvrdnju.

Imaš, kao što gore napisah, Terminale. Svaki Terminal je video koji malo proširuje priču i popunjava gapove.

Terminali kao što su ubačeni u Halo CEA i kao što ih ima u Halo 4, samo što sada umesto malog pillara ti piše negde na zidu INCOMING MESSAGE. Klikneš tu i gledaš.

Pa u Halo 4 su ti terminali bili samo neki propratni tekst uz naraciju, koliko se secam?

****te :smiley:

U Halo 2 nije samo text, što si tvrdoglav, tri puta ti pričam isto i ti dalje istu priču LOL.

Možda ćeš razumeti kada ti kaže dimon lol :smiley:

Димон мађија!
A dobro, ti terminali su mi nekako vise za one koji jure achievemente, mozes i da ih uočiš i da ih ne uočiš. :slight_smile: Shvatio sam sada sta si hteo reci.

Da, ali ukoliko želiš da razumeš priču nešto više, eto ti izvora. Plus u Halo 2A su napravljeni tako da te svaki terminal redirektuje u Halo Channel App odakle se puštaju ti klipovi. Završiš klip vrati te nazad u igru.

Jako je lepo odrađeno.

Hahahaha gamespot 6/10 :smiley:

http://www.gamespot.com/reviews/halo-the-master-chief-collection-review/

Damn. U**** ga MP.

Dosta je bolje stanje sada sa mp, kada se pronadje ekipa posle normalno vrti sledece mape sa istim ljudima sto nije bio slucaj pre par dana. Nije jos uvek sve tip top ali ide ka tome.

Live savršeno funkcionište, ja igram danima Titanfall bez ikakvih problema, a MCC nisam ni planirao kupiti, sada mi je drago što nisam… ali mi je žao ekipe koja se obradovala igri, kupila i očekivala da se zabavi u MP, koji je u ovoj igri očito broken as hell! Neka im ovo bude lekcija za Halo 5. Koji planiram da uzmem, btw. :angel

Da si to napisao pre 6 dana pa ono, rekao bih yeah, u pravu si jbg :slight_smile:

Ali si totalno promašio tajmin jer MP sada skroz OK funkcioniše :slight_smile:

E pa drago mi je da to čujem, ako je tako. :slight_smile: LOL at my timing, tho.:emoticon-0111-blush