Vidim da je jedan reviewer dao manju ocenu zato što u multiplejeru ne postoji sprint (Halo 1-3). W T F dude? To je osnovna mehanika gameplaya i kada bi uveli sprint i ostale perkove onda bi se to sve razbilo i pretvorilo u nešto drugo. Bojim se da današnji klinci neće razumeti bazični Halo, a to je da svi imaju iste stats i loadout a da je skill ono što se računa. Ja super sakujem u Halo multiplejeru ali mi je ok ako me rokne lik jer znam da je to zato što je bolji od mene a ne zato što je nabudžio stats, perkove kupovinom Elite/Premium/Diamond statusa.
Omg kolko treba vise ovim magarcima iz ign-a i gamespot-a da napisu review za ovu igru… jedva cekam da vidim sta ce reci i kakve ce ocene biti
Nema veze sa lovom, nego sa testiranjem servera u real life okruzenju. Oprzili su se sa par igara, sada ne izdaju review dok ne isprobaju servere kada svi imaju pristup istim.
Cenim da će dati 9 i IGN i Gamespot, a da će se negde u tekstu naći i izraz “Bang for your buck”
343 Industries has rolled out another set of server updates for Halo: The Master Chief Collection to help reduce the matchmaking issues that players have been experiencing since launch.
“We have identified that our 11.12 morning server-side update has improved matchmaking times for many users, while others are still seeing longer than expected times,” the developer wrote.
“This evening we plan to deploy additional server updates that will improve searching times and increase the likelihood of players finding games. The update will allow more players to enter matches, which may result in larger team sizes (5v5 instead of 4v4, for example). Occasionally, this may result in uneven teams, and we continue to work on this issue.”
When the collection launched earlier this week, players were reportedly waiting hours to find games via online matchmaking. Microsoft and 343 Industries later acknowledged the issue and have been working to alleviate it.
The developer also said that it is aware of achievements and stats not registering, and that it is working with Microsoft to resolve the issues.
http://www.egmnow.com/articles/news/343-rolls-out-more-server-updates-to-improve-matchmaking-in-halo-the-master-chief-collection/
Neistina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
IGN 9/10
Slabo pratim situaciju ,ali mi je cudno da Ms ima problema sa serverima trenutno stanje sve asociara da je psn los sada oh well niko nije savrsen
Ne kontate.
Nisu u pitanju serveri već matchmaking u igri koji je broken. Kada igra ne uspe da uspostavi kontakt sa serverima onda radi u P2P varijanti, ali sam matchmaking ne može (ume) da razvrsti igrače i spoji ih, tu je problem.
Kada nađe partiju, sve radi flawlessly, znači bez laga (u 90% slučajeva) i bez ikakvih drugih problema, sve smooth. Samo što MM za****va tako što ili ne nađe partiju ili nađe 4:2 partiju, 5:3 ili tako to…
Samo toliko lol ,a dobro sredice valjda dok ja uzmem opet juana sve ce to biti kako treba
Nije samo toliko, ali nije da MS ima problema sa serverima, nego 343i ima problema sa igrom.
Dve različite stvari.
Hocu da kazem da nije mala stvar ,i da to od njih nisam ocekivao plus lik koji je radio review za IGN je spominjao Ms I servere da treba da srede ,ti Igras igru logicno da bolje znas u cemu je problem od mene koji nema dodira:)
cekaju tebe da opet kupis xo pa da procveta sve
Nece oni mene skoro videti
Sto bre?
Zavsrio sam sa igrama na neko vreme evo gledam sada klipove i nemam neku zelju da igram ako mi verujes postao sam totalno pasivan