Jel moze tko na moje prijasnje pitanje odgovorit ??
Moze.
Halo 3 je imao split-screen, pa ne znam zasto ovaj ne bi imao.
Mislim bas dali ce moci npr. ja i moj prijatelj skupa prelazit kampanju
Da.
To ti znaci da split-screen.
Ali Split screen i moze biti da igramo jedan protiv drugoga ,a ja bi da skupa prelazimo kampanju
jos sto volim kada procitam ovakve postova pa nemate pojma, svi se kunu kako je rapidshare, megaupload majka a evo sta se dogadja sa fajlovima dok kod torrentata toga nema… da imas samo 100 kb/s za downloada pa ti igra stize u toku tog dana kada si poceo da je skidas odnosno sve zavisi kada je pustite da se skida, ali na primer pustis igru preko noci i dok ustanes ujutru igra ti je vec na hardu i nema zajebavanja sa kojekavim programima resetovanjem racunara i cekanjem na fajlove jer cim skines jedna imas vreme koje mora da se ceka doduse toga nema na megaupload ali opet mnogo je jednostavnije sa torrentima eto od juce do danas sam svuko halo i h.a.w.x 2 doduse halo meni netreba ali kolegi treba a meni treba ovo drugo ali ocu da kazem da je mnogo jednostavnije skidati preko torrenata nego preko kojekavih linkova…
edit: da nemisli neko da mi je drago sto se decku ovo dogodilo jer sam i sam bio prinudjen nesto da skidam preko tih linkova pa mi se u par navrata to dogodilo ali sam se dosta brzo snasao pa nasao iste linkove na drugom mestu pa nije bila velika steta… nego samo kazem koja je razlika izmedju linkova i torrenata…
pa namerno sam reko da se pojavila u prodavnicama da nebih bas naglasavao da ima da se skida da nebih bas navodio na pirateriju kada vec moram tako da se izjasnim…
@sancha: taj koperativ sto pominjes i znaci da igrate zajedno a ne versus.
da bas to znaci, prelaze zajedno igru…
Ma pusti covek je fenomen :lol:
Au bre konekcija mi je UZAS!
Bez razloga mi je download speed 30+/- Kb/s…
Nemam pojma zasto se to dogadja ali od jutra mi je skinuto samo 2/6 delova…
nista od Halo reach za veceras (a i verovatno sutra).
Pa i ja vise preferiram torrente,nego medzutim nemogu da pristupim bitsoup-u dobijam neku gresku unauthorized ip??I brzina na JD je do 150kbps dok na torrentima imam 320kbps pa nagore,mafiju 2 skidam 5 dana i ostalo mi jos 620mb, a dok halo reach preko torenta za 5h skinuo 4gb.
Evo dokaza:
http://img192.imageshack.us/img192/3933/24404397.jpg
Juce sam skidao Mafia 2 na Jdownloader brzina 400+/- kbs. Kasnije sam skidao Perfect world online direct download 450+/- kbs. Tako da mi to i nije bas nesto velika razlika.
A na bit torrentu mi je brzina u zavisnosti od Seedsa i Leechersa i Trackersa. Tako da izbegavam Torrent osim ako je nesto sto bas ne mogu da nadjem.
Ali ovo mi sad nije jasno od jutros mi je download speed uzasna i stvarno bez razloga. (Malo se ubrzalo sad je od 80 do 100 kbs. Ali ipak juce mi je bila 400+/- kbs.).
da i meni ali sad mi brzina na jd poludela 470kbps
HAHA! Suck it BICH! :D. (@Internet)
Vratila mi se brzina na normalu, jos samo malo do kraja.
Bwaaaaaaah, zasto ga leakuju toliko pre izalaska ima jos 15 dana
Ne cu ni da pustam da se skida jer cu da poludim kad ga vidim na kompu a ne u boxu.
Za koji dan cu moci da igram HAWX 2 i SPiderman Shattered Dimensions pa ce me valjda izvuci do halo-a
Ma, i Spiderman tek za nedelju dana…
ZNACI, Skinuo, narezao, presao… Ostao sam bez reci.
Ovo je bez skoro ikakve lose kritike, NAJBOLJA igra koju sam IKADA igrao!
I TO stvarno govori dosta jer sam inace igrao poprilicno dosta dobrih igra… Ali ni jedna do sada mi nije ostavila ovakav utisak…
Prosto ne znam odakle da pocnem da hvalim igru.
Kao prvo necu vam reci NISTA u vezi sa pricom jer se stvarno jako mnogo stvari desi, jedino sto mogu da vam kazem za pricu je da su Halo reach i halo combat evolved kao 1 pa 2…
Znaci Halo reach je DIREKTAN prequel za Halo combat evolved (prvi halo). Igra se tako divno/tuzno zavrsava da mi je krvi sto je tako “kratka” (igra je zapravo vrlo duga ali sada kad sam je presao cini mi se kao da sam tek poceo i da me ceka jos :().
Ima 10 misija (jeste u Halo 3 bilo vise ali ovde su nekako duze misije) i jedna “bonus” misija koju ja nisam uopste ocekivao i stvarno me je “dirnula”.
Tako da ovu igru bih ja nazvao kao sta bi se dobilo ako pomesate Halo 3+ Halo 3 ODST+ Rainbow six (da cak i to) i Modern warfare 2…
Ako imam ikakve lose kritike to su samo sitnice i to vrlo male (Noble team nije bas toliko cesto na okupu i ne svidja mi se izgled nekih oruzija kao na primer).
Space combat je vrlo zabavan i lak ali malo kasnije mi se smucilo da jurim letelice u krug.
E sad nesto stvarno sto me je jako iznenadilo, Partner AI i to iskljucivo Noble team su tako dobro pojacani da ce vam ukrasti po koje ubisto i to poprilicno dosta puta.
Ako vas prate 2 ili vise clanova Noble tima a vi samo zevate okolo u nekom delu misije oni ce se setati oko te prostorije da bi izvukli neprijatelja ako se krije i nece se mnogo udaljiti pa slucajno aktivirati neku sekvencu.
I nesto VRLO vazno sto ja izgleda jos uvek nisam svestan toga. Glavni lik NIJE Master chief, jeste jaci od ODST iz Halo 3 ODST ali je mnogo slabiji od MCa iz Halo 3, znaci bice vrlo tesko 1 protiv 3 elita.
Zapravo jak je koliko i MC iz Halo Combat Evolved.
DMR je verovatno najbolje oruzije.
Emile je najbolji Spartanac u Noble timu :P. (moje misljenje :D)
Muzika… Znaci jos od Halo 1 je poznato da je muzika inzvaredna ali… Ovde je nesto drugacije, muzika nije samo inzvaredna. Muzika u Halo Reach se sastoji od SVIH!!! stilova muzike koji je do sada koriscen u Halo serijalu, cucete Halo 3 temu, Halo 3 ODST temu i Halo reach temu (naravno). I nesto sto je mene zacudilo, u jednom delu igre cuje se jedan cudan stil muzike, kao mesavina tehnoa i roka (dok je jedna jurnjava u toku) jako dobro se slozi uz ambient.
Dakle to je to za sada o mom misljenju o ovom spektaklu, Bungie je stvarno nadmasio sebe i stvarno je steta sto ce ovo biti njihov poslednji halo (NE poslednji Halo ikada nego poslednji Halo od Bungia, sada Halo pripada 343 stuidos ili tako nesto).
Znaci ovu igru predlazim svim fanovima:Pucacine, sci fi, avantura/pucacina, ili neka igra koju nema veze kakav je zanr ali da je dobra prica (jer ovde je predobra prica).
I NE ocekujte da ce biti laka igra… Zapravo je mnogo teza od proslih delova, koliko ja znam najteza ali zato i najbolja.
Tako da ako planirate da igrate Halo reach pa onda Halo 3 (sto po prici i treba tako da ide)…Znajte da je Halo reach teze.
Uf, ala si se napisao !
Za ovu igru vredi dati pare i za original.
I, odakle ti to da Halo vise nece praviti Bungie?
Nisam ni ja bio svestan koliko sam napisao, ali istina je da vredi dati pare.
Bungie je vec vise puta potvrdio da “ostavlja” Halo i ide da radi na drugi IP.
Cak i napustaju njihovo trenutno mesto stanovanja (Seattle koliko se ja secam) i sele se u mnogo vece mesto (vecu zgradu :D) gde ce se rasiriti njehova kompanija.
Ali sve u svemu Bungie vise ne pravi Halo sada to radi 343 production studios (oni su napravili Halo Waypoint i delimicno su napravili Halo legends, onaj Halo anime film).
Od Bungie-a Sami su rekli
Sad si me skroz unistio covece. Zakljucacu xbox negde i dati nekom kljuc da mi ne da sve do 15
Jedva cekam.