Halo: Nightfall prvi trailer

https://youtu.be/PD8g6_WHB_0

https://youtu.be/4PDlT2W0_Bw

https://youtu.be/Qqsj66x02Rg

Mirise mi na zesci FAIL, jos kada budu iskakali oni evoksi bice do jaja.

H4 je imao odlicnu seriju ali ocajnu igru, ako H5 bude obrnuto, bice to odlicno :smiley:

Hm…pa sad, to je diskutabilno. Nisam igrao MP na koji su se korisnici najvise zalili, ali kampanja je mnogo dobra i meni je bas legla. Prica i pacing su bili odlicni, a da ne pricam o produkciji.

Glavna zamerka je sto velicina nivoa nje bila kao u ranijim igrama, ali to kazu da je zbog skoka u grafici i da limitran hardver nije to dozvolio.

Sto se tice ove serije, Ridley Scott je producent, a i po ovome sto se vidi iz trailera izgleda kao dobra produkcija, tako da bi trebao biti korak napred u odnous na Forward Unto Down. Njena svrha je da sluzi kao uvod i origin prica za tog novog karaktera koji ce se moci igrati u Halo 5, tako de ne treba da dobije emmy nagrade, ali neka posluzi svrsi :slight_smile:

Može biti dobro, pogotovu ako radi isti tim koji je radio na Forward Unto Dawn, i zato što prikazuje kako je biti u ONI, o kojima se jako malo zna. Interesantno je i to što su na prstenu, samo na kom? Biće interesantno videti i šta je Ridley Scot smislio :slight_smile:

Glavni problem Halo 4 jestge bio MP, ali i to što nije bio neki veliki nivo, kao pustinja u Halo 3 ili Halo nivo u Halo CE. Jeste bila dobra grafika, ali su trebali da imaju takav nivo, da malo bolje prikazali veličinu planete na kojoj se dešava igra, ovako se stiče utisak da je cela planeta skučena i da je sve nabijeno.

Na prstenu iz prve igre.

Si siguran? On je raznet na kraju, pa otkud oni tamo? A ako su tamo, onda ima šanse za Flood… E njih jedva čekam da povrate, ako ih budu vraćali, jer su mnogo jeziviji protivnici od Covenanta.

Tako kazu ovi iz IGN-a na trecem videu (rewind theater). Takodje kazu da ovo sto pominju u traileru moguce i da nije flood…videcemo…

edit: na kraju trailera se vidi da je to deo raznetog halo prstena

Aha, IGN je rekao, ja mislio da je bilo neko zvanično saopštenje :slight_smile: Videćemo, samo da nema Xenomorpha odjednom :smiley:

Mislim da su oni to reklu jer su dobili potvrdu od 343-a na comic con panelu

Horror Halo :smiley: