Videh ovo i sve mi neka knedla u grlu uz komentar u jebote …
Videh ovo i sve mi neka knedla u grlu uz komentar u jebote …
Ako je istina da je Infinite koji igramo 1/3 od planiranog i skoro napravljenog, onda dosta toga bi moglo da se reciklira.
Ja evo punih sest sati igram kampanju, ne mogu da se odvojim. Pri tome ne igram main misije, samo oslobadjam marince i FOBs.
Sto se mene tice uboli su u sred srede.
I da, nakon ne znam koliko odigranih igara i sati, moj OG XO mi je pokazao kako mu zvuci ventilator. Muci ga Halo za sve pare 
Jedna jako važna stvar je da je ovo prvi put nakon Reach da je zanimljivo ubijati AI. Halo 4 i 5 su bili dosadni u tom smislu. Ovde je osećaj kao u legacy naslovima, jednostavno je sve zanimljivo.
Bas su uboli, ja sve radim unaokolo samo story misije ne igram. Prezanimljivo mi da lutam prstenom. I da, bez sprinta igram vecinu vremena i to mi bas daje classic Halo vibe, uz sve ostalo gde su ispoštovali legacy.
Meni se za sada najvise svidja nova mehanika sa graplingom, dosta je zabavno zaletanje u neprijatelje. Nisam jos izasao na otvoreno.
Odlično je što igra ne shvata sebe previše ozbiljno.
Ni ja nisam izasao na otvoreno ali za sada vrlo dobra igra
I ja isto samo sporedne misije, i vidi se da su se ugledali ma Breath of the Wild-dosta mini encountera, svuda se moze ici (nasao sam jedan nevidljivi zid na dnu mape, izmedju dva poluostrva).
Ono sto mi se takodje svidja i sto su preuzeli od Zelde/Skyrim je sto ne postoji planina koju ne mozete preci. Svaka stjena ima colision detekciju, mislim da sam Johna juce prekrstio u Master Climber.
+1
Fantazija, pogotovu onaj deo sa saputanjem.
Easter Egg. Nije uopste vezano za pricu ali ko zeli sam da pronadje neka ne pokrece video.
Evo upravo završih kampanju, nisam “hardkor gejmer” već nešto više od 3 godine ali sam halo infinite morao da ispoštujem i preorderujem, uskoro ću napisati neku mini recenziju da ne dužim sad dok se nisu svi utisci slegli
nemoj spojlere da pises ili ih bar sakrij
Ja sam na nekih 20 sati, nisam jos ni na polovini igre, tek otkljucao drugu regiju. Na prvoj mi ostao jedan bounty, na ostrvu na vrhu, nisam zavrsio zato sto sam mislio da je to odvojena regija 
Za sada sam odusevljen igrom, iako sam vecinom igrao sporedne stvari, a najmanje ‘meso’ igre, tj kampanju.
Jedinu zamjerku koju imam su boss borbe koje me vise smaraju nego sto uzivam u njima, ali dobro, to je sto je.
Kontam da uradim Legendary run jos jednom, sada igram na heroic tezini.
E sad, nakon svih audio logova i cuda, zanimaju me neke stvari kako ce se odvijati i vec dolazim u iskusenje da sto prije zavrsim kampanju da vidim na sta ce izaci.
Za ovih 20 sati jos nisam dobio obican achievement, sve su rare (diamond). Jedan od benefita toga sto je multi izasao mjesec dana ranije.
Danas nakon sto odgledam UFC i F1 nastavljam sa igrom, nazalost necu je zavrsiti ovaj vikend osim ako bas mainlinujem kampanju i zanemarim sporedni sadrzaj.
Ja isto počeo da čistim regije pa tek onda main story ali sam brzo prešao na mix story/sve ostalo, jer je jako repetitivno i manje više sve isto.
Najveća zamerka je upravljanje vozilima(na točkovima) i potpuna besmisao vožnje po onakvom terenu, a kontrole da ne pominjem, ali to je u svakoj Halo igri tako.
Letelice su već druga priča, mnogo bolje i korisnije…
Naravno
Konačno danas imao vremena da nastavim. Predobro je. Iako je u pitanju “isti krajolik” ništa od svega viđenog se ne ponavlja, nije copy paste. Svaki deo igre ima svoj karakter. Ovi šetougaoni stubovi su skroz kul. Razbijaju krajolik, u različitom su stanju propadanja, zarasli ili upleteni u stene. Stalno mas podsećaju gde smo i koliko je uništen Zeta Halo prsten.
Kao i ostali. Prvo čišćenje, onda misija.
Je li igrao neko igru ko je igrao i Ghost of Tshushima?
Dizajn igre me neodoljivo podsjeca na GoT, gomila organskog istrazivanja, oslobadjanje strongholda, glavne misije su epskih razmjra…
Btw ako neko ima primarni nalog za GoT da prodaje, a pristao bi da dobije psn kodove za njega (posto sam u Bosni) neka se javi u poruke.
Daću ja pola ovih psn kodova pa ćemo već dogovoriti nešto. 
Super je igra nego me zanima da li je ovo 1080p/60 na Series S?