Halo Infinite: Campaign discussion - Spoiler alert!

Spoiler tema posvećena diskusiji kampanje Halo Infinite-a , gde ćemo razgovarati bez ikakvih ograničenja o celoj priči .

Upozorenje za one koji nisu prešli igru da se ovde zaustave!

Aako vas pak nije briga dobrodošli :grin:

1 Like

Cek, pricamo o Spoilerima, a ti si nazvao temu ‘‘spoiler free’’… :laughing:

Confused Thinking GIF

2 Likes

Axaxa sada vidim pardon

1 Like

Zamka! Dobar pokusaj, dooobar…

Mad Max Reaction GIF

Piše lepo spojler tema
Where is the problem? :joy:

1 Like

Preko fona sam i dobro opet i otvorio iskreno…

Nego hocemo pricati o igri ili o nečemu trećem kao npr greškama u otvaranju teme vakcinama i politici pošto je samo to aktivno nažalost…

Počeću prvi ko je harbinger?

Harbinger je verovatno ‘‘the Endless’’. A koliko sam sve sklopio Endless su neka forma Precursora. To je najveca suma sumarum ove price, tj. glavna teorija za sada.

Isto kao sto je the Flood bila forma Precursora, tako mislim da su i Endless. Zato su ih i Forranersi zarobili na Zeta Halo. Ima dosta Audio logova koje ukazuju u ovom pravcu. Takodje ima jedan audio log, prve reci koje Harbringer izgovori su iste kao i reci koje je Gravemind izgovorio. Naravno Gravemind je bio poslednji Precursor, the Premordial. Pod kojim imenom je jos Premordial bio poznat !?! “The Timeless”.

The Timeless = the Endless … :grinning_face_with_smiling_eyes: pojma nemam, ali se solidno uklapa.

Sumnjam da su izmislili neku kompletnu novu vrstu, rasu, koji su odjenom najvece zlo ikada, a da za njih nikada nismo culi. Verovatno ce se sve vratiti na Precursore.

image

I ko ono rece, “decija prica”. :joy:

Edit: btw, mislim da je najveci trenutak price da je aktiviran Offencive Bias. Zar nije on bio najpametniji AI, koji je u odlucujucom bitci pobedio Precursore tj Flood?? Moram da vidim na Halopediji na ovu temu.

4 Likes