Prelepo! Nadam se da Äe sve Halo igre proÄi kroz ovaj tretman.
Lepo izgleda. Ima da padne platina.
TeeeeeeeeĆĄko ![]()
Bojim se da neÄe, ako bude LASO trofej ![]()
BiÄe, rekli su, ali ima viĆĄe Skullova nego do sada, tako da su rekli da je baĆĄ baĆĄ teĆĄko, teĆŸe nego do sada.
Ma ĆĄta je to meni.

Glupost vekaâŠ
Mislim na tvoj komentar ![]()
NajpatetiÄnija fanbaza koja postoji. Nesnosni su.
Hvala ![]()
Ć ta misliĆĄ, zbog koga je Halo dostigao te visine koje jeste? Za koga je napisano 38 knjiga do sad?
Halo fanbaza je baĆĄ hardcore, i svi pizdimo kada menjaju stvari da bi ih promenili i time gube i naĆĄe i svoje vreme, to je problem otkad je 343i nastao do evo danasâŠ
38 knjiga? braaaate ![]()
![]()
![]()
Nemoj da su uvrijeÄena tetkica, evo ja sam Fallout fan a oni su tu stepenicu ispod Halo fanova. ![]()
Ajd ti sad reci da je ovo gore razumna kritika ĆĄto sam gore stavio. JuÄe se isto neki lik ĆŸalio ĆĄto Master Chief reloada piĆĄtolj iako je to radio u oriiginalu. Sprint je prije smetao uglavnom u multiplayer, sad im smeta i u kampanji. U 2025 godini se raspravlja je li igra treba da ima sprint.
Ć to je najgore podjeljen je community i ĆĄta god urade buniÄe se ovi drugi.
Izlazi 38. i Decembru sad, a 39. u martu/aprilu 2026.
Jbg, Halo je verovatno najveÄi game univerzum, bar da ja znam.
Nisam Äitao knjige nikad, jer je to u Srbiji nabaviti bilo baĆĄ gimnastika, sad sam naruÄio Original series, stiĆŸu u Äetvrtak ![]()
Za sad imam samo The fall of ReachâŠ
Jel neko Äitao knjige ovde?
Procitao sam ja nesto, nesto odslusao. Ok je, ali malo sam snob po pitanju knjiga pa sam i to citao poprilicno skepticno.
Fall of Reach najvise hvale, meni je bio ok i nista vise.
i neces ![]()
Isto i ja narucio, stize za 2 danaâŠ
Trenutno zavrsavam Witcher knjige (trenutno na Lady of the Lake) i onda cu poceti Halo natenaneâŠ
Doduse koliko sam gledao videa i proveo na Halopediji, znam dosta toga vec, ali naravno nije isto kao knjiga.
HoÄu, planiram da to tempiram sa ovim rimejkom. Moram prve 2 da proÄitam do izlaska jer prva knjiga je prequel a druga novelizacija Halo Combat Evolved. HoÄu da mi bude svjeĆŸe u sjeÄanju kad izaÄe. Poslije toga proÄitati First Strike koji se deĆĄava tu negdje izmeÄu Halo CE i Halo 2 pa Äu onda odigrati i dvojku. Ghost of Onyx he sporedna priÄa koja se deĆĄava neposredno poslije Halo 2, to Äu zadnje.