Halo: Campaign Evolved - Official Reveal Trailer

1 Like
1 Like

Prelepo! Nadam se da će sve Halo igre proći kroz ovaj tretman.

2 Likes

Lepo izgleda. Ima da padne platina.

2 Likes

TeeeeeeeeĆĄko :face_holding_back_tears:

Bojim se da neće, ako bude LASO trofej :slight_smile:

Biće, rekli su, ali ima viĆĄe Skullova nego do sada, tako da su rekli da je baĆĄ baĆĄ teĆĄko, teĆŸe nego do sada.

Ma ĆĄta je to meni.

1 Like

Niko ne mrzi Halo viĆĄe od Halo fanova. :laughing:

6 Likes

Glupost veka

Mislim na tvoj komentar :smiley:

Najpatetičnija fanbaza koja postoji. Nesnosni su.

1 Like

Hvala :heart:

Ć ta misliĆĄ, zbog koga je Halo dostigao te visine koje jeste? Za koga je napisano 38 knjiga do sad?

Halo fanbaza je baơ hardcore, i svi pizdimo kada menjaju stvari da bi ih promenili i time gube i naơe i svoje vreme, to je problem otkad je 343i nastao do evo danas

38 knjiga? braaaate :rofl::rofl::rofl:

Nemoj da su uvrijeđena tetkica, evo ja sam Fallout fan a oni su tu stepenicu ispod Halo fanova. :slight_smile:

Ajd ti sad reci da je ovo gore razumna kritika ĆĄto sam gore stavio. Juče se isto neki lik ĆŸalio ĆĄto Master Chief reloada piĆĄtolj iako je to radio u oriiginalu. Sprint je prije smetao uglavnom u multiplayer, sad im smeta i u kampanji. U 2025 godini se raspravlja je li igra treba da ima sprint.

Ơto je najgore podjeljen je community i ơta god urade buniće se ovi drugi.

Izlazi 38. i Decembru sad, a 39. u martu/aprilu 2026.

Jbg, Halo je verovatno najveći game univerzum, bar da ja znam.

Nisam čitao knjige nikad, jer je to u Srbiji nabaviti bilo baĆĄ gimnastika, sad sam naručio Original series, stiĆŸu u četvrtak :star_struck:

Za sad imam samo The fall of Reach

Jel neko čitao knjige ovde?

Procitao sam ja nesto, nesto odslusao. Ok je, ali malo sam snob po pitanju knjiga pa sam i to citao poprilicno skepticno.

Fall of Reach najvise hvale, meni je bio ok i nista vise.

Ja uzeo skoro prve 4 knjige, naletio neki sajt za knjige bio. Nisam joơ počeo da čitam.

4 Likes

i neces :rofl:

1 Like

Isto i ja narucio, stize za 2 dana

Trenutno zavrsavam Witcher knjige (trenutno na Lady of the Lake) i onda cu poceti Halo natenane

Doduse koliko sam gledao videa i proveo na Halopediji, znam dosta toga vec, ali naravno nije isto kao knjiga.

1 Like

Hoću, planiram da to tempiram sa ovim rimejkom. Moram prve 2 da pročitam do izlaska jer prva knjiga je prequel a druga novelizacija Halo Combat Evolved. Hoću da mi bude svjeĆŸe u sjećanju kad izađe. Poslije toga pročitati First Strike koji se deĆĄava tu negdje između Halo CE i Halo 2 pa ću onda odigrati i dvojku. Ghost of Onyx he sporedna priča koja se deĆĄava neposredno poslije Halo 2, to ću zadnje.

1 Like