15 HOURS REMAINING
Stao mi update na 95%… ubijaaaaa meeee… ajde bržeeee
Aaaand here we go! Na trećoj sam misiji upravo i mogu vam reći da sam impresioniran! Konstantna akcija, odličan frame rate i najbitnije, fantastičan gameplay.
Sa tehničke strane, do sada nisam primetio velike probleme, možda dva pop-ina a dinamičku rezoluciju ne bih ni prepoznao osim da mi neko kaže “Evo sad ovaj deo!”. Verovatno je problem u tome što je drugačiji osećaj kada se igra i kada se gleda. Kako god, na par trenutaka sam stao i gledao pejzaže. Nemam reči, art style je odličan, sa tim da se na par mesta primete lošije texture. Ovo važi ako stojite baš blizu i posmatrate.
E da, atfmosfera! Wow. Konačno imate osećaj da ste deo velikog, large scale konflikta. Frenetični okršaji na velikim nivoima sa nekoliko načina da pristupite eliminisanju protivnika. Na momente mi se čini da sam u nekom horde/firefight modu koliko protivnika ima a pri tome su dosta pametni (igram na Normal, totalno sam lame, znam). Oružja daju odličan feedback, kao i sam zvuk. Svaka čast 343. Svima bih preporučio da igru igraju umesto da je gledaju i traže pixele, jer ništa od toga nije bitno iii primetno kada uhvatite kontroler u ruke.
Koji si ti srecnik meni stize tek u cetvrtak uvece
Ja se ne sjećam kada je neka igra bila ovako marketinški eksponirana. Bukvalno su sve podredili izlasku ove igre, dali nam veliki broj materijala da se uvedemo u igru, od serija i audio priče pa nadalje. Još je sinoćni live došao kao šlag na tortu svemu ovome. Stvarno skidam kapu ljudima u 343i i ms-u koji su nam sve ovo priredili. A ja jedva čekam dan kada ću zaigrati ovo remek djelo.
Ne postoji bitniji lunch igre za MS od Halo-a, tako da me ne bi cudilo da je vise novca ulozenu u marketing nego u sam development igre. Ako se Halo ne proda, dzaba sav ostali trud koji MS cini da smanji razliku u konzolnom “ratu”. Ovo je ono sto je bitno i konzole se prodaju zbog ovoga.
Daj Bože dobre brzine interneta i eto mene uz Halo oko 21h… 55GB + 1 zarez nešto nekog updte-a, na mojih 10 Mb/s…teoretski, ako stavim da se “skida” oko 16h možda bude gotovo do 21h.
Ja trenutno igram Warzone, kako je ovo zarazno prosto nemam reci, serveri su za sada bespekorni i bez laga…
Jooj vise!Ubicu se od cekanja svaki minut pre Halo 5 je kao sat ceka se cetvrtak kod mene…
Evo sada sam igao oko sat i po Warzone moda. Prezabavno i ludo. Od trenutka kada se uskoči u mapu pa do kraja. Dopada mi se što i oni sa manje skilla mogu doprineti na svoj način i uživati u multiplayeru. Mislim da ću se Warzoneu vraćati često. Kada se REQ izvale kako funkcionišu, onda je pesma.
Ala sam se zeznuo…50 i nešto GB će mi biti skinuto i instalirano negde pred zoru… FAK!
Krenuo jutros da igram, evo sad sam presao…
Necu nista da pisem o kampanju da ne bih spojlovao nekome nesto, uglavnom fantasticna igra, prelepa grafika, mozda i nikad bolji gameplay u halo igrama.
Jedina zamerka je sto se od 15 misija, samo 3 igraju sa MC, sve ostale su sa Locke.
MP jos nisam probao, to ostavljam za veceras kad se skupe ljudi u party.
Nije 50/50? ****ga, to je malo razočaravajuće. I da, kakva ti je priča?
Nije ni blizu 50/50 nego 80/20 bukvalno. Igra ima 15 misija, od kojih su 2 bukvalno 5 minuta, nisu ni misije, znaci od tih 13 igras 10 sa Locke i 3 sa MC.
Vozila su dovedena do perfekcije, bar po mom ukusu, velike borbe su tu, i imas osecaj kao da si na battlefield-u bukvalno, nije kao u 4ci gde je sve bilo zatvoreno i ograniceno. Ovde imas milion pristupa kako da skidas protivnike. Takodje vratili su i onu muziku koja prati te borbe, ono sto je falilo 4ci. I feeling odnosno feedback pri pucanju je fantastican, xo kontroler sa vibriranjem na sve strane dodatno pomaze tom osecaju. I nova oruzja su odlicna, ma predobro je sve uglavnom osim toga da master chiefa ima premalo.
A prica, generalno ona dobija pomesane kritike, dok je meni odlicna, ali moram jos nekoliko puta preci da bih skapirao sve stvari. Previse se toga desilo jutros od 8 sati do sada da bih odmah pisao utiske
I da, niko ne moze ni da pretpostavi tok price, to potpisujem, ako neko pogodi pre nego sto odigra evo mu 500e od mene odmah
Koliko sam shvatio ne kritikuju pricu kao pricu nego nacin na koji je ispricana kao i cenjenicu da je nemoguce uploviti u taj svet ako nisi igrao prethodne delove, citao knjige itd.
E pa to, veoma je kompleksna, uostalom videces za dan-dva. Mnogo likova se pominje i pojavljuje da je nemoguce pohvatati iz jednog igranja, bar meni. Ti znas vise od mene pa moda i skapiras sve odmah.
Svi moji online prijatelji cepaju Halo, a ja na YT gledam Mashu i medveda sa klincima…
Javljam utiske kad ugrabim malo svog vremena.
MC je na misiji da pronadje nekako Cortanu jel tako?Aj sad daj 500e
Krecem i ja napokon u napad, od 16.30h cekam da mi se skine napokon skinuta, btw. bem ti posao i obaveze…
Odigrah sinoc prve dve misije i jedan Warzone. Prica se direktno nastavlja na Spartan ops i ko to nije igrao/gledao, nece moci da isprati. Graficki jako lepo izgleda. Zvuk zasluzuje 2 desetke, od oruzja do muzike. Gameplay fenomenalan. Warzone sam jedan odigrao i cini mi se da sam upao na pola partije. Nisam do kraja ukapirao sta treba da se radi, ali mi se mnogo svideo sistem kupovine oruzja kao i ogromne mape u rangu BF, ali za razliku od BF ovde ne lutam 5 minuta da bi nasao akciju.
U svakom slucaju, igrace se ovo duugooo.