Halo 5: Guardians Official Launch Trailer

edit 2 : Install size ce biti oko 60GB na XOne O.o

Without further ado :

https://youtu.be/Rh_NXwqFvHc

edit : mnogo sexy dizajn ovog Limited Edition Bundle-a

Lično bih samo voleo da je bez ove pesme od Muse i to je to. Preorder ovih dana pada.

yup, definitivno neka druga muzička podloga i bilo bi ježenje…

Da, mogli su bolju muziku da odaberu, ali su mogli i mnogo, mnogo, mnogo goru, Ova mi je ok.

Epic, niko kao Halo…

Igra uvek bila i ostace zastitnik xbox konzole , stvarno predobro izgleda trailer , muzika je ono solidna mogli su bolju , al sto kaze deamon mogla je biti i neka mnogo gora .

ma da, uvek su mogli i goru ili bolju, stvar je u tome da Halo ima svoju muzičku temu i soundtrack, trebali su se držati toga i furati svoj zvuk. Sa “iznajmljenom” muzikom rastu šanse više da promašiš nego da pogodiš. Sve u svemu, to mi je najmanji i jedini problem, ostalo je bombona.

Trejler je GEJMPLEJ koliko sam i ja Kejt Midlton. Dobar je, ali nije gejmplej.

Ne znam meni se svidela muzika ali dobro svako ima svoj ukus.

Jedno su traileri, a drugo su igre, i u igrama treba da ostane Halo muzicka tema kao i uvek do sada(u 4ci je falilo malo toga ali ok). U trailerima, bar meni se svidja kad ubace tako nesto.
Evo po meni jedan od najboljih trailera za neku igru koji sam video, ako ne i najbolji.

Oke, gameplay počinje tek posle minut i po, ali ne znam šta da očekuješ od TV oglasa ovih dana? Da ti puste 2 minuta jednog nivoa da bi bio gameplay?

Gejmplej je gejmplej, svi znamo sta to znaci. Ovo bi se moglo podvesti pod kategoriju “false advertising” :slight_smile:

Čekaj, hoćeš da kažeš da u traileru nema gejmplej snimka?

Ima ga fazon 10% :smiley:

Malo ga pretera, ali da ima i 5% i dalje nije false advertising. To što bi ti voleo da je u tom folderu, je druga stvar :D. Po tvojim kriterijumima 98% gejmplej trejlera bi bilo false advertising.

Zadovoljio bih se sa 50,01 % :smiley:

Evo za 15 dana ćeš imati 100%. :slight_smile: