Animacije lica su bas verodostojne glumcima. Grafika flashy i colorful, dosta slicna 4-ci, a znajuci iz prve ruke kako je Halo 4 izgledao na XO, mogu misliti kako ce ovo.
Can’t wait.
Izgleda odlicno. Dizajnerski mi se svidja sto su se odmakli od lijenog dizajna iz Halo 4 gdje su koristili samo ravne linije i industriski izgled gotovo svakog nivoa, a sve pod izgovorom da je to Forerunner gradjevina. Napokon grad koji ima smisla i koji izgleda kao da se u njemu zivi, a ne samo da sluzi kao izgovor za bojiste. Takodje, napokon zasicena ljubicasta boja u Halo igri, iako vidim da je i zuta dosta prisutna, valjda su morali nesto iz H4 da prenesu.
Sto se tice samog gameplaya, djeluje eksplozivno, sto je uvijek odlicno, iako mi se ne svidja ovaj coop aspekt nivoa, nadam se da je ovo samo jedan od nivoa koji ne prati John 117. Ako je citava igra ovakva, well fml. Navikao sam da sam sam u nepoznatom, Cortanna i ja se borimo i bodrimo, bez ikoga sa strane. Pola ljepote Halo CE lezi u samoci i istrazivanju, bez puno price i bantera.
Ali, kao seks, i los Halo je dobar Halo. Bolji od svakog drugog FPS shootera, i to za koplje. Samo se nadam da ce MP imati dugovjecnost Halo 2 i 3, ne kao H4 koji su COD-ovci napustili nakon mjesec dana.