Halo 2 Anniversary Edition - "radovi u toku"

Kao što znamo 343 radi na Halo 4 koji će, po mom mišljenju a i ostalih novinara itd itd… biti najbolji Halo do sada, ALI sa strane se priča da se sprema i Halo 2 Anniversary Edition. Mene ovo mnogo više interesuje od keca, jer mi je dvojka bio “svrš” kada sam ga igrao po prvi put, bolje rečeno… odigrao. Detalji na likovima, priča, sve je bilo fantastično kada je izašla. A pogotovu kraj sa masovnim cliffhanger-om…

Tako da, can’t wait :). Da se kompletira sve na X360, pa šta izađe za sledeći xbox, izašlo je i to je to :slight_smile:

Is Halo 2: Anniversary Edition In The Works? - G4tv.com

Ovo bi bilo uber cool taman da imam svaki halo predjen na xbox-u 360, i da konacno predjem taj halo 2 nisam ga igrao do sada :(.

Bas si me obradovao sada, ni ja nisam presao Halo 2, nikako da ga pocnem na PC-u. Bilo bi puno ljepse ovo odigrati na kutiji

nadam se da nece traziti windows 8 na xbox-u :smiley:

ko se seca, shvatice salu…

hehe Halo 2 = Vista only :stuck_out_tongue:

Lepa glasina. Ja sam za. Očigledno im se isplatio Halo: Combat Evolved Anniversary kad rade i ovo. Mada, treba im nešto za godišnju Halo ponudu nakon Halo 4. Tako da ovo ima smisla za 2013.

Halo 4 i onda to da izbace, pa di ces lepse :emoticon-0100-smile

blizi se kraj ove generacije konzola,na zavvi-u se pojavio hitman hd collection,a to ce biti tek pocetak.Pametan za njih posao,da se uzme jos koja para pred next gen:headbang:

Ljudi nezz dali ste citali moj post to sve imate u mom postu.Halo 2 A izlazi kao launch naslov za novi xbox 360 po najnovijim informacijama taj rumor je 90% tocan

Nema to veze sa onin nagadjanjima. Ovde su celnici 343 rekli da rade na anniversary i nisu ni pomenuli next gen.

Ljudi UPDATE:When asked about the project, a 343 representative simply said “We are not working on that at this time. We are kind of busy.”
Ovo je najnoviji info

Source ?

Evo ima ovde
The Halo Council - Q/A with 343 Industries [Expertzone]
Ja sam bio u zurbi danas pa nisam stigao da postavim