divota, taman sam se navukao na ovakav žanr igara
Sta je ovo? Diablo fazon?
Roguelike Action Hack and slash. Nema nekkih rpg elemenata kao diablo.
Jbg ja ne znam sta je to..
Tabas se iz pticije perspektive i kad umres ides sve ispocetka. Ukratko ![]()
Hvala.. Diablo/Sols igrica. Preskacem
Vidi, ako ti klikne, spucaces 100 sati. @MikiBanter ti je dao najbanalnije objasnjenje. Ali to objasnjenje je ko da si pitao za Tomb Raider, kakva je igra, pa ti neko kaze, ides u pecinu preskaces siljke, ako padnes na siljak umres i ides ispocetka.
Elem igra je podeljena na “sobe”. u toj jednoj sobi imas recimo 5 monstera, ubijes ih za 20 sekundi i ides u sledecu sobu. Ali imas dvoje vrata koje vode u tu sobu. Na jednim vratima ti lupam (ovo dajem primer) pise EXP a na drugim ti je nacrtan grom. izaberes grom, udjes u narednu sobu, i op pojavi ti se zeus sa pricom “oj necace (necakinjo) pa de si ti sto godina, evo ti gromovi” i opa eto tebe tabas monstere s tim sto svaki put kad udaris zapuca i grom. Ocistis, opet dvoje vrata na jednima srce na drugima gold. Ako izaberes srce, health ce ti biti 110 umesto 100, ako izaberes gold dobices 200 golda da spucas na upgradeove. I tako soba po sobu, i dodjes do prvog bossa, koji te izuje iz cipela. Umro si, vracas se u pocetni “hub” ako si prolazio kroz gold vrata, nakupio si nesto para, jos si monsteri dropovali neke upgrade orbove, pogledas sta mozes da kupis/nabudzis, i da, kreces ispocetka. S tim sto ce ti sad biti drugi set vrata. Svaki put ces praviti drugu kombinaciju, naucices ko sta daje jer ima zilion bogova i moci koje dobijas i gledas kako sto bolje sebe da iskombinujes da prejdes sto dalje.
Ako nije tvoj fah, smorices se za 10 minuta. Ali ako te upeca, upadas u “daj jos jedan run” mode i nema kraja. Naizgled jednostavna igra, ali ima toliko kombinacija i varijanti i onda kad ubodes jedan ovepowered run, nema nazad. Keca sam krenuo onako iz razbibrige da vidim sta igra nudi, sto sati kasnije i dalje jurcam i zanimljivije mi je nego na pocetku. Nije ni cudo sto i kec i dvojka imaju desetke ocene ili ultra jake devetke ne secam se.
Svakako ako imas xbox, ne kosta te nista da probas. Moze samo da ti pruzi gro zabave.
@Zoorulee jesi igrao Dead Cells?, ako nisi, to probaj pa da vidis sta je zaraza.
Hvala ti za top opis. Shvatio sam.
Malo me odbija to sto te vraca nazad.. Nemam bas zivaca za to. Desava mi se da svaki put sto vise ginem tako sam sve losiji i losiji u svakom sledecem pokusaju. Pa onda prsnem i obrisem igru..
Taj deo me brine, inace igra mi izgleda mnogo dobro. Ja sam vise lik za laganu setnju kroz igru nego neki realni izazov.
Pa ako si nekada viseo po arkadnim aparatima, ovo ti je ta fora. S tim sto, kao sto sam napisao, kad pogines, nakupis bogaoca, upgejdujes se, i krenes ponovo, s tim sto si ovaj put jaci, pa posle tri cetiri puta, bukvalno te prve sobe oneshotujes sve zivo, pa nemas neki osecaj da grindas sve ispocetka svaki put i smaras se.
Dvojku bi jako voleo da probam, kec me je oduvao. Te kombinacije koje napravis su sulude. Lupam troje vrata, zeus, poseidon i thanatos. pokupis, i onda udaris moba, pukne ga grom oduva ga talas vode i jos mu bacis Death dot koji mu pravi damage per second, bozanstveno.
Oo da
samo je bilo kada zagines moras nov zeton.. Imao sam svakako vise zivac, zelje itd..
Mogao bih da probam i ovo. Prodao si je ![]()
odigrao kompletan, kao i još mnoge druge
I ovo je na GP? Totalno sam propustio najavu.