Habib/Cobra 4.53 spoof 4.55

PlayStation 3 CFW developer HABIB ([SIZE=1]aka smhabib[/SIZE]) has released a new 4.55 spoof for his 4.53 CFW’s ([SIZE=1]Cobra & Standard[/SIZE]), for the recently released PS3 firmware update of 4.55. This patch is easy to install but take caution as you are dealing with your internal flash files, so use at your own risk. View all the details from PS3 dev HABIB:

Tutorial:[INDENT]1. Run the downloaded file in mmOS (multiMAN’s File Manager)
2. Reboot and Enjoy[/INDENT]

it also works for normal CFW too

have a nice day

Download: HABIB COBRA 4.53 SPOOF 4.55[URL=“http://www.mediafire.com/download/94tq6f73gptuzlx/PS3~dev_blind.zip”]
**
Source:** Tortuga-Cove (via HABIB)

inace da se razumemo, sve na sopstvenu odgovornost, ja se ne bih igrao sa njegovim CFW-ovima, narocito ako idete online iz prostog razloga sto je vec dogurao do 1.05a verzije 4.53 CFW-a, a CFW je na sceni realtivno kratko vec ima 6 modifikacija dakle… ili ga napravi kako valja i testiraj ili nemoj da ga izbacujes dok nisi siguran da radi… dakle valjda ce ili Rogero ili Rebug a trebali bi oboje, da konacno izbace novi CFW

Nije mi jasno što nije odradio CFW 4.55 već jede go…a sa ovim spoofom 4.55 :mad: …

heheheh dobro pitanje, inace ni 4.53 nije bi potreban za online, dovoljno je bilo sa 4.50, ali ovaj 4.55 je obavezan

neka hvala meni je PSN bitan :smiley:

Reče mi drugi da je jedino Cobra CFW za Super Slim moguća tj. za Sony koji upravo sad izlazi sa trake, je li u pravu ili… ?

Cobra ODE uredjaj, 110e ugradnja, ne CFW, nego sam uredjaj koji se lemi na plocu itd itd itd, i treba ti i externi hdd uz to tako da se penje suma za jos 50e sigurno…

kad malo bolje razmislis bolje kupiti polovnu sa CFW-om

Znači RGH fazon…ma to nešto on razmatra šta da uzme, ja sam ga već “zbario” da uzme Xbox, gotova je priča, a ja to zbog sebe pitam čisto me interesuje

I mene su “barili” da uzmem x360, ali pošto sam anime/manga ludak i znam nešto malo japanskog, a ujedno JRPG je dominantan na PS3 nisu uspeli :lol:

Ujedno, verujem da će rogero izbaciti i Cobra CFW ali mislim da neće sam to odraditi. Čini mi se da je čovek i dalje previše zauzet u real life-u. Habib mi uopšte ne uliva poverenje inače.

meni ga je sada zao hehehe, hoce nesto ali mu ne ide, godine ga kolju jer nije u fazonu da radi kako valja samo da je on glavni… e pa sinko ne ide to tako :slight_smile: