Jel ima neko da igra GH? Mogli bi da se igramo zajedno (uvece iza 11 sam za xbox-om uglavnom)
Igram ja pomalo, pa možda se i trefimo! Ali zato ti je tu Ivan (TreceDeca), on je GH i RB expert!
E i da, dobrodošao! Kurajbera nikad dosta!
Nemam vise gold nazalost…
Inace, RB>>>GH.
Bacio sam pogled na GH5 Leaderboard, tebi ne bi ionako bilo zanimljivo da igras protiv mene.
Moze, kad god hoces GH ili RB ja sam za, band mode je sigurno jako dobar u GH 5 posto moze vise jedno te istih instrumenata preko live-a…
Band mode gubi smisao ako svi izaberu isti instrument.
Doduse, GH5 online ima jednu prednost u odnosu na RB online a to je sto svako ima svoj scroll speed. Ja mogu da igram na Expert sa Hyperspeed 2 sa nekim ko igra na Easy i necemo obojica imati Easy scroll speed kao sto bi imali u RBu.
Ali nemaju svi bubjeve, gitaru i mic? Vecina verovatno ima samo Gitaru tako da jedino u gh 5 moze da igra vise ljudi odjednom zajedno…
Pa nije kao da nas ovde ima puno koji igramo muzicke igre…
U svakom slucaju, nabavio sam 48hr code, aj da igramo TB:RB ili GH5, Xbox mi je unistio RB2 disk…
Jao, kako me je lik pokidao na Liveu u GH5 sada. Moramo da igramo sutra da bih se osecao malo bolje.
Dakle, jel ima zainteresovanih da igramo danas?
Ja sam za! Kada ste planirali?
Igrao sam sa Neshom sada, super je bilo!
Inace, posto nisam stigao da ti odgovorim dok smo igrali (nije ovo bas igra za chatovanje dok se igra, samo izmedju pesama :D) sto se gitara tice, misljenje vecine je da su najbolje gitare gitare koje idu uz GH3, GH4, GH5 i TB:RB. Svi se slazu da je ova koju ja koristim (RB1) ubedljivo najgora, a prebacio sam se za Explorer, nisam procitao da iko pljuje tu gitaru vec samo da nije izbor najboljih igraca (sto tebi naravno nije ni bitno dok/ako ne krenes da igras najteze pesme na Expert, mada opet ja igram takve sa ovom mojom pa mi nista ne fali, ali da bih igrao jos mnogo bolje sa boljom gitarom, to stoji).
I nisam igrao bas najbolje jer sam pre par dana krenuo sa pravom gitarom, pa mi treba malo vremena da opet udjem u stos na plasticnoj.
Ja sam impresioniran! Dok smo igrali zvao sam sve u kući da vide kako majstorski sviraš, a ne k’o ja, easy level, pa još sviram bas i opet ne ubodem 100%! Ali nema veze sve dok je zabavno!
Covece ti bas, trecedeca krece na gitari, koliko sam cuo i padawan se valjda poducava, aj osnujemo band XREP…
Imam Guitar Hero 3 za PS2. Steta sto nemam za Xbox 360:(
Igrao sam ja juce sa trecedecom i super je bilo, a to je nekih 2 minute. dok gitara nije pocela da mi overstrummuje automatski na svaku 30 notu. Dok ne izadje neki dobar instrument da se ljudi ne zale ne igram ja vise… Gitara je super dizajnirana i osecaj je dobar ali ima jedan problem… ne radi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Da nije i gitara letela kroz prozor kao joypad?
Kao sto sam ti rekao, uzmi GH5 gitaru, za nju tvrde da je savrsena. Ili Gretsch, ja bih radio upgrade na nju, kazu da je jako kvalitetne izrade a i vise volim RB gitare.
Ja se ne zalim na Guitar Hero 3 gitaru. Nikada mi se nista nije desilo sa njom.
Svirao sam jedno mesec dana i prestao jer nemogu sam vise da sviram.
ja malo nisam imao vremena za xbox pa me nije bilo
ako vas ulovim online, zovem na svirku
trenutno sam na oko 95% na hard-u ali nisam jos krenuo pojedinacne pesme da vezbam, nego sviram redom bice bolje kad se budem fokusirao na neke
ako vec svirate gitaru, kolko vidim, vrlo brzo se ulazi u shtos… najveci problem pocetnicima je mali prst
inace, imam gitaru iz World Tour box-a, mislim da je super tj. druge nisam ni probao
Da li neko zna gde se prodaje ili sam prodaje ispravnu polovnu gitaru za Rock Band za Xbox 360 ?
Cepamo Irreal i ja! Igrali smo kampanju Rock Band-a 2, GHWT i RB 1… On svira gitaru na expert a ja bubnjeve isto na expert… Nismo dugo igrali, pa smo malo zardjali