GTAV neće da se instalira

Narezah sinoć oba diska, sve proteklo ok, ali nakon što sam ubacio disk i pokrenuo igru i instalaciju, već nakon 2% instalacije igra se jednostavno restartuje i izbaci mi poruku da ima problem sa “storage device-om”. Hard disk je 100% u redu, jer bilo koju drugu igru mogu normalno da instaliram. Da napomenem da imam Fat konzolu sa 250Gb hardom… Ima li neko odgovor na ovo? PS. Zanimljivo da za razliku od ostalih Xbox igara ne mogu da pokrenem instalaciju iz dashboard-a… Ne znam da li ostali imaju tu opciju…

Ne znam kako ti mislis sa dash-a da odmah instaliras…

Pritisnes X i ides:

Smesi ti se ponovno rezanje igre…

da i meni kad ubacim disc1 nemam opciju install-samo play,međutim kad kliknem play on instalira igru,disk 2 ima normalno opciju install…ja sam normalno instaliro bez nekih problema i igrao,možda ti je loš rez…

hm… e tu opciju “install” nemam… samo imam PLAY i RATE opciju… A kada pokrenem igru krene instalacija i nakon dva minuta se resetuje sama od sebe i tako krug… damn

Ne mozes da pokrenes instalaciju iz dashboarda zato sto je nema, kada startuje igru on je instalira sam, ta opcija nepotrebna.

Moguce da je lose narezan DVD ili da ima stari LT+, restart radi samo kada je stari FW ili kada DVD nije ok.

Provukao sam je kroz ABGX360 i sve je proteklo ok, narezana je lepo, a najviše me zbunjuje poruka “problem with storage device”…

Abgx ti ne govori da li je lepo narezan disk, vec program zvan kprobe. I nema sta drugo da bude, moras opet da rezes

probaću, pa ću postovati rezultate ponovnog rezanja tj. da li sam uspeo da instaliram igru…

pa okači slike tih rezova koji ti prave problem…

Samo prati savete koji su dati u temi sa rezultatima skeniranja. Ja rezem na x4, u safe modu, pre svakog rezanja ostavim racunar ugasen 5-10 minuta, obrisem OPC history i tako mi do sad zavrsavalo posao, mada je za svakog drugacije. I po mogusnosti, odradi defragmentaciju HDD

narezao sam preko 100 diskova na isti način i svi rade k’o sat… ovaj je prvi koji je nakon uspešnog rezanja počeo da zeza. jedino su mi diskovi koji su “pukli” u toku rezanja otišli u kantu. ovaj če biti prvi koji će biti bačen, a da je narezan lepo do kraja…

Brisanjem nekoliko igara i ponovnim pokušajem instalacije, sve proteklo kako Bog zapoveda, dakle neki problem je bio sa hard diskom, a instalacijom na delu diska koji ne oslobođen brisanjem gore pomenutih igara, sve je cakum pakum vakum. Ipak nije bilo do dual layer diska, kako sam i kontao u startu… Može lock