GTA VI

Nije vec mrtav od starosti?? Davno je bilo :face_with_raised_eyebrow:

Tu ste negde, generacija :rofl:

3 Likes

Ja rekoh neke konkretne vesti za GTA 6 kada ono Sloba sa nekih njegovim clancima :smile:

3 Likes

Sloba kopira vesti koje nadje, ne šuruje sa insajderima :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ja sam odavno izasao iz industrije ali neki kontakti su ostali. Ako oni lazu mene, ja lazem vas :smile:

2 Likes

A lažete nas opasno svi, i ti i tvoji insajderi :smiley:

2 Likes

Ma ništa ne brini za koju godinu dobićemo gta 6 za ps6 u 60fps i to za samo 70 dolara :roll_eyes:

1 Like

Ovo ako izađe tada, svaka im čast.

Evo nas već u februaru, a mi ništa osim onog jednog trejlera nemamo o igri.

Meni deluje kao da oni odlažu ovo za sledeću godinu.

1 Like

I meni se čini da neće ovo ove godine. Nekako mi je prebrzo i previše dobro da bi bilo istina :smile:

Rockstar je rekao 2025. Za mene igra izlazi ove godine dok ljudi iz Rockstara ne kazu suprotno.

1 Like

3 Likes

Ja koji nisam odigrao nijedan GTA do sada:
peace-and-quiet-squid-ward

7 Likes

Meni gta5 godinama nije kliknuo, al kad je najzad kliknuo (negde 3-4 pokusaj), bas je kliknuo. Sad mi je jedna od najboljih igara ikad.

5 Likes

Kad su izašli kec i dvojka bili su hvalospjevi po SK i drugdje ali malo je reći da mi nisu legle. Ptičja perspektiva, minijaturne figure, pucanje u osam pravaca, sve mi je to ličilo na nešto iz Commodore 64 ere i to ne baš dobro.

Već trojka je bila ljubav na prvi pogled, i sve nakon toga.

Ima ta nek imerzivnost koja je svojstvena za ovaj serijal, nijedna igra nije približnija pravom filmu kao ova. Glavni protagonisti koji su u najblažu ruku antiheroji, sa svim svojim manama ali i vrlinama. Stvarnost toliko uvrnuta da se prečesto vrati u početnu tačku obrnuvši pun krug. Bogat svijet, vrhunski side materijal, mnoštvo aktivnosti… Svima nam se desilo da upucamo par sati u igri a da zapravo ništa ne uradimo. I da se pri tom dobro zabavimo.

Sve je to GTA i mnogo više. Teško da će ikad više da se pojavi ovako nešto na gaming sceni a nije da nisu pokušavali.

6 Likes

4 Likes

I dalje se drze ove godine.

https://www.businesswire.com/news/home/20250206999431/en/Take-Two-Interactive-Software-Inc.-Reports-Results-for-Fiscal-Third-Quarter-2025

Looking ahead, this calendar year is shaping up to be one of the strongest ever for Take-Two, as we plan to launch Sid Meier’s Civilization VII on February 11th, Mafia: The Old Country in the Summer, Grand Theft Auto VI in the Fall, and Borderlands 4.

1 Like