Nije vec mrtav od starosti?? Davno je bilo
Tu ste negde, generacija
Ja rekoh neke konkretne vesti za GTA 6 kada ono Sloba sa nekih njegovim clancima
Sloba kopira vesti koje nadje, ne šuruje sa insajderima
Ja sam odavno izasao iz industrije ali neki kontakti su ostali. Ako oni lazu mene, ja lazem vas
A lažete nas opasno svi, i ti i tvoji insajderi
Ma ništa ne brini za koju godinu dobićemo gta 6 za ps6 u 60fps i to za samo 70 dolara
Ovo ako izađe tada, svaka im čast.
Evo nas već u februaru, a mi ništa osim onog jednog trejlera nemamo o igri.
Meni deluje kao da oni odlažu ovo za sledeću godinu.
I meni se čini da neće ovo ove godine. Nekako mi je prebrzo i previše dobro da bi bilo istina
Rockstar je rekao 2025. Za mene igra izlazi ove godine dok ljudi iz Rockstara ne kazu suprotno.
Ja koji nisam odigrao nijedan GTA do sada:
Meni gta5 godinama nije kliknuo, al kad je najzad kliknuo (negde 3-4 pokusaj), bas je kliknuo. Sad mi je jedna od najboljih igara ikad.
Kad su izašli kec i dvojka bili su hvalospjevi po SK i drugdje ali malo je reći da mi nisu legle. Ptičja perspektiva, minijaturne figure, pucanje u osam pravaca, sve mi je to ličilo na nešto iz Commodore 64 ere i to ne baš dobro.
Već trojka je bila ljubav na prvi pogled, i sve nakon toga.
Ima ta nek imerzivnost koja je svojstvena za ovaj serijal, nijedna igra nije približnija pravom filmu kao ova. Glavni protagonisti koji su u najblažu ruku antiheroji, sa svim svojim manama ali i vrlinama. Stvarnost toliko uvrnuta da se prečesto vrati u početnu tačku obrnuvši pun krug. Bogat svijet, vrhunski side materijal, mnoštvo aktivnosti… Svima nam se desilo da upucamo par sati u igri a da zapravo ništa ne uradimo. I da se pri tom dobro zabavimo.
Sve je to GTA i mnogo više. Teško da će ikad više da se pojavi ovako nešto na gaming sceni a nije da nisu pokušavali.
I dalje se drze ove godine.
Looking ahead, this calendar year is shaping up to be one of the strongest ever for Take-Two, as we plan to launch Sid Meier’s Civilization VII on February 11th, Mafia: The Old Country in the Summer, Grand Theft Auto VI in the Fall, and Borderlands 4.