Ja igram sve na hard, a ne polu hard. A generalno si noob za GTA fransizu
Kad mi to kaže odrasla hodajuća ložana od čoveka, neka bude da ne znam ništa Jel sam pomenuo kako generično izgledaju likovi sa slike? Kao da sam ih kreirao u nekom online lobby-u
Realno i izgledaju kao low life midwest white trailer trash. Muricans ako baš želite.
Slika liči na AI render po uzoru onih likova iz leak-ovane radne verzije.
Vas dvojica se bukvalno svađate oko nečega što nije potvrđeno i verovatno 5x promenjeno do sada
Kakvih sve leak-ova ima za VI-cu da covek ne poveruje. Od toga da ce biti 2 playable character-a do toga da ce oh biti 4 sreca ima jos 10ak dana cekanja i imacemo dosta informacija sto se svega tice.
Mislim, tehnički jeste glasina, ali je takodje javna tajna. Ima sat vremena gejmpleja po internetu pobogu.
Protagonisti su Jason i Lucia, i buće fora Bonnie & Clyde priča.
Ovaj lik Bryan Zampella je verovatno Jason. Redovno streamuje na instagramu i malo teasuje. E sad, moguće je naravno da samo troluje i da je iskoristio priliku da zajaše talas „slave“. Mislim druga slika je definitivni Jason hint/troll. Bio on stvarno glumac ili ne, ona ai slika gore je 99,99% tačna reprezentacija. Saznaćemo veoma uskoro!
Sve si ih krekovao ej Ja sam zaobišao sve leakovane stvari, video možda 10 sec nekog klipa koji je bio u ko zna kojoj fazi produkcije.
Zašto li imam osećaj (ako je sve ovo tačno) da će ova cura da ima karakter kao Trevor
Izgledaju genericnije nego likovi na kojima IPSOS radi istrazivanje.
Seka Aleksić i dr Iggy
A sta im tesko da ubace zenu kad su vec svuda. Posustaju i oni, cavulje.
Šta fali što je ženski lik? Svaka igra sa ženskim likom iz trećeg lica je 25% bolja u startu. Ja igram sa ženskim likom u svim igrama u kojim je taj izbor moguć.
Još kad igra ima character setup pa je pimpuješ po svom ukusu - veselju nikad kraja.
Ako se zove Lucia, samo da ne bude onaj cringe fake španski akcenat što koristi Selma Hayek kad šatro psuje i sl u filmovima.
Kao prvo treba biti oprezan jer u zvanicnom obracanju Rockstara 8.novembra nigde nije doslovno receno GTA 6 vec “we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto” S’tim u vezi mozda bude nesto kao sto je bio Vice City ili San Andreas. Kada pogledamo unazad prvi trailer za GTA5 je objavljen 2.nov.2011.a release je bio skoro dve godine kasnije odnosno 22 meseca od trailere. Ovde nebi trebali toliko da cekamo ali se nebi iznenadio da bude najavljen za 2025.god. U svakom slucaju koje god bila godina (zamilsite najave ga za prolece 2024. ) zna se koja ce igra pokupiti GOTY nagradu.
Dođe Rockstar za nedelju dana sa majicama na kojima piše ŠAIM SE
GTA DaxCity - Hard life
Kasno marko na kosovo stize, al sto se tice one slike protagonista sto je pokrenula celu raspravu, mogu barem jednu stvar da objasnim –
Nije to AI niti zvanican materijal, to su 3d modeli koje je uradio Hossein Diba (eno pise u cosku), po uzoru na informacije sto su u to vreme iscureli.
https://www.artstation.com/hossein_diba
Covek je inace fantastican 3d umetnik, imate na linku sto sam postavio gomilu njegovih radova. Napravio je svakojake likove iz drugih igara i filmova u svom stilu.