GTA VI najavljen. Trailer početkom decembra 2023

Zamisli najave za Nintendo switch two to bi bila bomba

1 Like

Pa grafika bi bila dva piklsela jure treći :joy:
Inače i bolje što nemaju licencirana vozila, ni jedna sandbox igra ovih razmera nema to. Niti ima potrebe, pola budžeta bi pukli samo na licence, pa da se zezaju sa tačnim zvukom motora, ponašanjem kola, enterijera i sl. Nepotrebno skroz… Samo da nema woke gluposti u igri i biće top.

@MikiBanter japanski hejter, pu! :joy:

Jesam ja lud ili jesu imali licencirane automobile u onim leakovanim klipovima? Mrzi me da proveravam sad, al prilicno sam siguran da sam video full modelovane i rigovane poznate brendove automobila, sto nije mali posao za nesto sto nece biti iskorisceno.

Meni ko laiku deluje da bi proizvodjaci trebalo da se saplicu jedni o druge ko ce prvi da ubaci svoja kola u igru koju ce stotine miliona ljudi igrati. Jes’, znam da mozes da gazis pesake i to je kao lose za brend, al majku mu sad je 2023., ljudi su se valjda opustili malo oko video igara.

Ako moze dzejms bond, sto ne bi mogao trevor.

Mozda si pomesao sa peticom nekim quality modom za pc koji izgleda kao forza. Obicno je tu vec ubacen mod za licencirana vozila

Uglavnom ubacuju automobile koji jako liče na brendirana vozila ali uvek imaju drugačije farove ili sl. Ali opet dovoljno slični da možeš da razaznaš koji auto predstavlja.
Ferrari je jako striktan po tom pitanju, oni su ukinuli licencu za nfs jer nisu hteli da njihova vozila budu vezana za ilegalne ulične trke, bežanje od murije i sl. Tek skoro pre koju godinu su se vratili u nfs. A i verujem da su te licence ekstremno skupe i previše posla oko toga. Oni sada imaju već modele iz petice koje mogu da presade u novu igru uz neka poboljšanja, a i onda bi poredili fiziku upravljanja sa forzom horizon, zvuk motora, koliko su sve verno preneli itd, a ne treba im ta glavobolja uopšte za igru ovog tipa. :smiley:

1 Like

Pa sigurno ce papreno da naplate licencu, jer svi znaju da Rockstar mlati milijarde na online servisima… Niko ne gleda iz tog ugla reklame vec ako imas neku komercijalnu dobit - ima da platis proporcionalno prihodima…

Da sam izdavac i kreator igre poput GTA trazio bih da oni meni plate stavljanje svojih brendova u moj produkt kojem reklama ni ne treba…toliko jaka igra treba da naplacuje njima jer bi to bila konstantna reklama! Change my mind! :money_mouth_face:

1 Like

Mozda ove srednje klase. Ferrariju i Lambu ne treba reklama. Seti se samo price zasto nikad nisi video reklamu za Lambo. Pritom su jako striktni i pri samoj prodaji vozila. Tu ide obavezno background check lica koje kupuje vozilo. Secam se nedavno nekog youtubera koji mlati milione na pomenutom, napravio je video lets crash ferrari. Ozbiljna frka se digla oko toga. Pa cak i svevisnji Cristiano Ronaldo kad se popeo onomad na vrh tunela, dobio je zabranu. Nije to samo imam tri miliona, dobar dan, dacete mi Huracan, crni ako ima.

3 Likes

Dovoljno, najvise se para i uzima od sredje klase, sve te srednje klase poseduju ove sa vrha. A kada smo vec kod boje, moze narandzasti sa crnim detaljima :star_struck:

2 Likes

Kad sam komentarisao, mislio sam da će kompanije rockstaru da plate da ubaci njihova kola, a ne obratno.

U tom odnosu automobilska industrija ima mnogo više dobiti od product placementa nego Rockstar. Šta Rockstar briga dal je igrač u igri ukrao pravi audi, zaradiće milijarde sa ili bez četiri kružića napred. Al zato audi tu dobija reklamu.

A te perverzije sa ograničavanjem kome ćeš svoj vajni automobil da prodaš me nerviraju do neba. Kakve psihološke igrarije, al eto kad prolazi. :roll_eyes:

https://twitter.com/RinoTheBouncer/status/1728023832705806521

Njegov source> trust me bro, I know a guy who knows a guy that know a guy :sweat_smile:

https://twitter.com/Casaoui_2/status/1728144146219545031?t=BJGXUtaWiXnf4dLs19xutw&s=19

Da se podsetimo :joy: Nikad ne bih rrkao da je ovaj “Trevor” oviko napucan u stvarnom životu, i visok vala :joy: Strmina sunce ti poljubim :joy: Ili je ovaj lik nizak :thinking:

https://twitter.com/berserker_yt/status/1728367380957716710?t=OO33Sdct5kIP4JZD9pQVeg&s=19

Navodni protagonisti

2 Likes

Izgledaju žešće dosadno i generički ako je istina.

1 Like

Sad ce dacha da te sa’rani

1 Like

Ti si po izgledu zakljucio da su dosadni i genericki. Druze nije ovo Ubisoft, pa da ocekujem takve likove. Juce si prvi put igrao GTA 5 a vec dajes ovakve komentare.

Druže batali me sa spamovima leba ti :joy: Naložen si i sve je to kul ali mani me stim glupostima, nemaš ti pojma šta sam ja igrao i šta nisam da mi ti prosipaš pamet ovde kvazi “igram sve na polu hard” boy. :joy: Zaobiđi me.