Samo da napomenem da igra radi i da je instalirana uspjesno.
E sad,kada igram,zna svake nekolikoli sec,da mi na sekunddu samo zastane i posle opet krene da igra.
Znate li sta da radim sa tim?
Prvo, trebao si da napises recimo “problem sa secanjem u gtav” ili slicno. Drugo, hardver od 2005 se muci, probaj da igras bez instaliranja drugog diska, ali ce morati da ti povremeno uspori za ucitavanje
Daj info: http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/8294-kako-pravilno-postaviti-pitanje-sablon.html
Edit: Kojom brzinom ti prebacuje/cita sa hdd-a? Ne bi trebalo da secka ako je spor hdd ali ipak…
DASH: 2.0,16202.0
KONZOLA:Slim
FSD VERZIJA: 3.0
EXTRACT IGRE: Xbox Backup Creator disk 1 i ISO2GOD disk 2
OPIS PROBLEMA: Svake nekoliko sec igra zasecka samo malo.
Takodje i jako tesko vozi.
Ja probao sa externog HDD i sve radilo lepo, izgleda mi da ti hdd spor, gde si instalirao igru na jedan HDD, isti ?
Da,na isti.
Igre sam prebacivao preko lana.
I meni su na istom, internom hdd-u smestena oba diska, al nemam problema sa seckanjem.
Drugi DVD ubaci na drugom fleshu ili sa DVD ako moze i pokreni.
Ali nisam na externi nego na interni hdd gde sam i sve igre instalirao.
Nemam fleh=sh,tj iamm ali moj je previse sirok da udje u usb.
Receno je 1000. puta da igra ima problema ako se drzi na istom mestu, sad da li zbog toga secka, ne znam, pokusaj pa vidi. Disk 2 prebaci na neki eksterni usb (16gb min), ili eksterni hdd, mora tako da ne bi imalo problema. A taj fles koliki je ako ne mozes da ga ubodes u box? Ako ne moze napred, ustekaj pozadi o zavrsena prica.
Problem je sto ti sporo cita sa HDD, drugi disk ne instaliraj na interni sa DVD igraj ili igraj da ti secka.
Napisao sam ti sta da uradis da ne secka, po celom forumu pise da se drugi disk instalira na drugu memoriju jer laguje sa teksturama i drugim stvarima!