Ovaj p.s. je ono sto te cini kakav jesi, znaci zasto ti to treba? Sto provociras ljude bre, lepo okacis slike i to je to, ko ima oci videce lepo… Btw lepo lepo
Pazi Werta moras biti fer i ti drugima LUPATI thanks nesto si mi mnogo stisnut od kako si uzeo ps4.
U svakom slucaju slike lepo pokazuju razliku izmedju stare i trenutne generacije konzola tako da svaka cast na temi
Daj ne drami, kakve veze ima to što je igra izašla za prethodnu generaciju? Da ne misliš da će to naškoditi igri? Verziji koja izlazi godinu dana kasnije?
Ko je to odolio? Da mu pruzim ruku i kazem mu da ne razumijem kako svijet funkcionise Ja nisam mogao a da ga ne predem u par dana nakon izlaska… Remek djelo sto jest jest. Ako budu godinu dana najavljene online pljacke ukljucili u NG verziju, eto i mene. U suprotnom sumnjam…
Nego, u vezi toga da li je bolji osecaj ne znati nista o igri ili je vec igrati pa posle opet. Ne znam, ja sam mozda tip bas za drugo. Jer onda sve natenane odradim, sve po “prirucniku”, provalis fore na last gen i onda na current gen polako i sa uzivanjem. Meni nije bitno recimo to sto znam sta ce se desiti, time i bolje. Takav sam, svako je drugaciji.
I recimo bas mi je to falilo kod TLOU Remastered jer je nisam nikada pre igrao, evo vec 4-ti put sada prelazim jer sam krenuo od normal pa se opet vracao da skupim preostale kolekcionarske primerke, pa ponovo kao new game plus itd, do toga da evo konacno igram gorunded plus ali cini mi se da opet necu imati materijala za maximalno budzenje oruzja Tako da ce OPET morati da se ponovi koji chapter.
Ne kazem, ni u jednom trenutku me igra nije smorila ili presela, samo kazem, da je sada ponovo upalim (sp) i lepo predjem za uzivanjem trebace da prodje par meseci.
Za GTA5 me sada hajpuje bas to sto mi je dosta toga poznato.
EDIT: Sto se fps-a tice, samo sam ovo nasao:
It has been reported the latest installment runs at full 1080p, and the trailer shows the game running at ~30FPS, although not locked to 30 (so we can expect higher up to 60).