covjece koja grafika mislim da ce ovo bit jedna od najvecih igara ove generacije
ovo ce da bude nesto jace cak i od san andreasa!
Pa normalno da ce biti jace od San Andreasa, nije kao da je on postavio bar too high.
Ahaha ali jedva cekam da prodjem kolima onamo gde ide onaj voz, i po mogucstvu sletim skroz dole.
Nesto slicno cu i ja pokusati ali pre toga, skocicu sa zgrade FIB-a. Igra stvarno izgleda fenomenalno.
Jeste, ovo ce biti jedna od najvecih igara u zadnjih 10 godina. Ako neko moze ovo da uradi to je stvarno rockstar. samo me zivo zanima kako ce reagovati vodeci gejming sajtovi kad budu ocenjivali ovu gorilu od 15 tona, s obzirom da su za bledunjavu i totalno neinspirativnu cetvorku dali ciste desetke.
Inace ne znam zasto obicno ljudi kazu da ako neki gta treba da bude bolji od nekog drugog dela uvek kazu da ce biti bolji od San Andreasa. Meni je tommy vercetti, crveni ferrarri, ruzicasta odela, MJ na radiu i Ray Liotta pet u glavu za SA.
Isto i meni nije jasno. I potpuno se slazem s tobom po ukusu, meni ta atmosfera tamo, majami ovo ono, ladis jaja, vuces koks, odlicno odgovara. Nekako imala je smek ta igra. Oni gang wars picke materine, malo me smaraju ti crnje i njihovi hood-ovi i gangovi. Mislio sam da me smara lik sto je crnja, ali pravo da ti kazem odigrao sam na psp-u Vice City Stories, i opet ima smek bre, jos sa onim Lance Vance.
Jedino me zanima kako ce raditi na konzolama… Mada cu je ja vec 100% igrati na pc-ju, sa najboljim delovima koji mogu kod nas da se nadju pa ne moram da brinem, ali cisto me zanima. Mislim na senke, osvetljenje i te za****ncije mozemo da zaboravimo, ali nadam se da ce se bar potruditi. A isto vazi i za obrnuto, jer ja sam vidjao da ljudi imaju dosta problema sa IV na pc-ju, nadam se da ce shvatiti da ne mogu ljudi da kupuju hardver po igrama vec da mora malo da optimizuju.
Ukusi su razliciti meni je SA najbolji GTA i svidja mi se ovo sto vidim u ovom jer me ne njega najvise podseca.
Meni je isto GTA SA najbolji gta svih vremena grafika, gameplay, mp i ostali stvari tad su bile vrh gaminga
Kako gta sa? A call of duty?
Sent from my iPhone 4s
Ma dobro za CoD njega necemo svrstavati ovdje jer on je FPS a ovo je ipak sandbox.Meni iskreno CoD nikada nije predstavljao neki vrh igranja mp igara kao takvih uvijek su bile tu igre poput Halo,Gears,BF itd…
Ala dobro izgleda sunce ti poljubim, imam osećaj da će biti izvedena kao što je i Red Dead Redemption bio, biće ovo mnogo dobro!
hahahaa
pustite vi wertu,CoD je CoD i niko nesme da ga dira je ce igra obeleziti ovu gen. konzola !
back on topic. sutra se ocekuje nov trailer koji kasni vec 10-tak dana,raduje me vest da ce biti preveliki grad sto je ekstra ali nemoj da ga preteraju,u gta IV sam na kraju koristio samo taxi-je koliko sam se smorio da sa jednog dela idem na drugi kraj grada buduci da je moglo samo prevoznim sredstvom u obliku automobila[sto bi reko brat pantela].
inace,meni je gta sa bio onako,nije mi se svideo taj geto stil,gangsta na svakom koraku,ona ‘‘stara’’ kola i ona sela,da li sam jedini kojem se nije nesto dopalo i koji je vise za neki dosta urbaniji tip ?
Nije sutra Prekosutra evo ga kaunter (“brojac”):
Zato sto je San Andreas po kolicini sadrzaja najbolji od svih gta igara - prevozna sredstva, rpg elementi, sporedni zadaci, ogromna mapa itd itd a sto se tice muzike i atmosfere tu Vice City vlada
Amin.
Pa dobro, realno imao je vise stvari u njemu, kako da kazem, vise content-a koji je mogao da se istrazi i upotrebi.
Ali meni je ta atmosfera, muzika, i taj neki stil za gta igru presudan, pa samim tim ne mogu da se odvojim od Vice City, i VC stories koja je ok uradjena. A i obozavam tu ameriku iz devedesetih, osamdesete prema devedesetim i tako to, zivelo se ko je imao.
Btw ova druga slika, sa ovim likom i telefonom i palmama iznad mi odaje takav neki vibe npr. I ovaj lik lici na Tomija, ja ne znam sta je bilo sa tim nagadjanjem da je on kao stariji a to taj lik, i tako neke stvari, mada je bilo sracunato da je bas nemoguce da tako izgleda, al oprostio bih im da stave istog lika iako je nerealno.
Sto se tice muzike svaki GTA mi je vrhunski ali K-DST stanica iz SA je imala muziku bas po mom ukusu svaka pesma je lenendarna.
Music never gets old just a little dusty hehe.
Dobro je :hihi