GTA San Andreas najavljen za iOS, Android, Windows Mobile

Grand Theft Auto: San Andreas Mobile Coming this December

Before GTAV took us to the sun-bleached sidewalks and humming concrete freeways of present-day Los Santos and beyond, there was Grand Theft Auto: San Andreas, the biggest GTA of the PS2 era. Now, head back to the early 90s with CJ and the Grove Street Families when Grand Theft Auto: San Andreas comes to mobile devices next month.

Encompassing Los Santos, San Fierro, Las Venturas and everything in between, Grand Theft Auto: San Andreas has been upgraded for its mobile release. Newly remastered graphics including dynamic and detailed shadows, greater draw distance, an enriched color palette, plus enhanced character and car models make this the best-looking version of San Andreas yet.

Grand Theft Auto: San Andreas also features brand new touch controls including contextual control options to display buttons only when you need them and three different control schemes for driving and maneuvering, as well as a reworked checkpoint system for easier progression. Grand Theft Auto: San Andreas for mobile also comes equipped with full controller support, including Made for iOS controller capability on iOS7. It will be available for select iOS, Android, Amazon Kindle and Windows Mobile devices. Stay tuned for more details in the weeks ahead.

rockstargames.com.

Holy Shit, šta drugo reći?

Sta drugo reci osim: Treba mi bolji mobitel!! :frowning: :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Uhh taman za ladne dosadne dane :smiley:

Lepo lepo, taman sada po zimi na poslu za vreme dezurstva.

Odmah skidam na tablet…:smiley: Cim izadje…

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Ccc pa gde to smes raditi??I to za vreme dezurstva…:smiley:

Nadje se vremena uvek…a po zimi pogotovo…

Ja Vice City presao na mobilnom, i to zadnja misija za vreme vezbi, sve uradio pa mi bilo dosadno :smiley: A ovi pored mene nisu verovali da moze GTA na mobilnom. Samo da San Andreas ne secka na S2 ili da ubace podesavanja za detalje i ja srecan.

San andreas je radio na ps2 koja je imala 333mhz procesor tako da će s2 biti vjerovatno vše nego dovoljan

Послато са GT-B5330

Pa ja lagano igram na Prestigio tabletu…

Upravo to sam mislio, ali ipak, PS2 je samo jedan uredjaj, a Androida ima mali milion. Vice City je radio odlicno, i navijam da ovo optimizuju kako treba :slight_smile:

Ali ipak ovo ce “traziti” vise :

" Newly remastered graphics including dynamic and detailed shadows, greater draw distance, an enriched color palette, plus enhanced character and car models make this the best-looking version of San Andreas yet."

Bice kao svaki mobile GTA do sada, extra optimizacija i extra za ubijanje dosade :smiley:

Treba da izbace remastered i za PC :smiley: Ja ponovo skinuo ShadowGun da igram, GTA VC presao a 3 mi se nekako ne igra, ne znam da li su ubacili konacno mapu u meniju. Valjda cu se strpiti nekako :smiley:

Blago vama, ‘Xperia ion’ ima ocajnu, ali ocajnu, podrsku za VC :frowning: Ne mogu ga ni upaliti da ne blokira telefon. Tuga…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Veruj mi, igra nije toliko zabavna kao na pc-u, kontrole se tesko pohvataju u pocetko, posebno u pucnjavi, a melee oruzjem jos gore :smiley: I naravno, na ekranu od 4 i nesto incha se ne vide svi detalji kao na pc-u ili konzoli. Vise sam skinuo da se k* nego sto mi se zapravo igra :smiley: Vise volim original igre za telefon kao npr. ShadowGun ili druga koja ima kontrole specificno za touchscreen. Jesu lepo GTA portovali ali nije to to. Ja sam S2 vise uzeo da mi telefon radi kako treba i da ne zeza uopste (sto je stvarno za pohvalu), a igrice su mi bile u drugom planu jer sam znao da ce kad tad da me smore.

Izasla!!!

Onda ti preporucujem da odigras The Room za android. :slight_smile: Igra je predobra. :slight_smile:

A za GTA, ja jos ni trojku nisam odigrao na androidu jer mi je telefon nedavno stradao (razbilo se staklo iznad touchscreen-a pa sad ceo touchscrenn baguje).

Koliko li ce im trebati da je krekuju ili sta vec, trazim sad i nema je u obliku .apk i obb fajlova :frowning:

Will do :slight_smile:

Ni ja nisam trojku, zasto bih je igrao kad je tu Vice City. Aj’ ipak da skinem da vidim kakvo je stanje. U VC je borba nebalansirana, jedva ih naciljam oni meni 70hp-a skinuli. To mi je najveca zamerka, sto nema barem quick target dugme. Valjda su ispravili sad u San Andreasu, odo’ da vidim da li ima neki review.

iOs verzija vec krekovana :smiley:
Jel ista cena na Apple Store i Play store?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eee cvrc nemoze na moj prestigio tablet…Bas lepo nmg ds verujem…
Bas bzv sad ga moram obrnuti 100 put na kompu…:smiley:

E sad sam nabavio tablet, i naravno odmah trojku nabacio, pa da vidimo kako cemo :smiley: Jedino je skretanje malo nezgodno, slupam se na svakom cosku ali pretpostavljam da je to stvar navike.