Svaka cast za trailer : )
Odlican je ; )
kakvi manijaci ali ono bas bas… Ima ovo da se igra dosta dugo, sa GTA 4 sam se davio dosta dugacko, pa jos posle DLC-evi… FUN FUN FUN
Dve reci: Jedva cekam!!!
Svaka cast za trailer, i vise je nego odlican.
i ajd sad ti docekaj ovo…
Svaki lik je vrh… Sto kaze Trevor -Nice new tits btw, xaxa
Masterpiece
A cekaj, koja je fora, kao mocices da biras koji lik ces biti ili sta…?
Inace vrh je trejler.
Nadam se samo da ce ovakva, ili malooo slabija, grafika biti na PS3 i X360 ali sve mi smrdi na ultra high PC i next gen…
GTA V ce promjeniti globalnu percepciju na igrice! Ovo je fenomenalno!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Znaci na metacritic ovo ce biti 100!!! Ako je gta 4 imao 98 ocenu sta reci dalje… Svakako fenomenalna igra… Dobro je to sto ne izlazi stalno vec dev team godinama radi na igri i nema zasicenja trzista
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Šteta što je ovo iz trailera izvađeno iz pc/next gen verzije…
APSOLUTNO nema šanse da ovako brutalna grafika bude na ovoj generaciji konzola
Svakako ce biti lepsa nego u prethodnom delu… Brutalna ne ali bice ok, kad i ostale igre mogu biti ok sto nece ni ova!!!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Pa kad pogleda Red Dead kakvu grafiku ima na konzolama a ovo ce biti bolje od toga tako da …
Ako je “Veliki R” rekao da je ovo grafika na sadašnjim konzolama, onda to i jeste tako… Pogledaj RDR kao što Mitraljeza reče… Očito velikoj većini ljudi nije jasno kakva će biti grafika na Next-Gen-u…
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Cetvorku jos uvek igram prelazim 11 put xD
A sta ce tek biti sa 5 :D…
hmm jesam ja jedini koji je primetio da je grafika u ovom trejleru drasticno losija od grafike u prethodnim trejlerima? cini mi se da su konacno uradili trejler za current gen
Ali najjaca scena:
Covek: I…I really don’t want to…
Trevor: Do you want me to pull out my dick again
heheheh da da, pravi manijak vidi se odmah… do sada su likovi bili prestavljani ok u GTA serijalu, kako se zvase bese onaj suntavi bilder na GTA IV hehehe, on je isto bio manijakalan lik
mislis brucie? brucie je bio pravi stereotipican lik na steroidima. Ma rockstaru treba odati priznanje na kreiranju likova. mislim generalno oni ne rade nista drugo, samo uzmu klasicne stereotipove danasnjeg drustva, i na bazi toga smisle sve dijaloge i sve to. naravno da to nije tako lako kao sto izgleda i stvarno su u tome majstori, a i to je to u stvari sto prodaje njihove igre, jer realno gledano, svako od nas ima barem jednog ortaka/poznanika kao sto je bio recimo Brucie. I kad vidis takvog lika u igri sa kojim mozes da poistovetis ili sebe ili nekog poznanika vec ti izmami osmeh na lice i stvara zabavu
Brucie je pljunuti ortak sa faxa hehehehhe
Inace u DLC-u bese se nesto saradjuje sa njegovim bratom? Gde on nesto kinji Brucie-a non stop pa je ovaj posle krenuo da se puca steroidima i slicno i postao takav kakav je…