Gta 5 pitanje

Listam pitanja i nikako da nadjem odgovor, kako da igram GTA V. Sta da radim, jel moze neko da mi da linkove za tutorijale. Shvatam da trebam jedan da instaliram na USB jer nemam hard disk, ali kako? Molim vas neki link ili nesto, bicu vam vecno zahvalan.

Pa nista, instaliras igru na USB ili externi HDD koji ima vise od 16 GB i igras kasnije sa drugog DVD diska. Ja nemam USB ali imam originalni hard disk a to mu dodje isto.

Da ali kako da instaliram?

Ubacis disk broj 1, stisnes plavi X na dzojstiku i instal, nema tu neke mudrosti. Kada zatrazi disk 2 ubacis njega i to je to.

Da ali neko mi je rekao nesto o formatiranju USBa, pa mi nista sad nije jasno

Treba ti flesh od 16gb jer je instalacija 7,7gb a 8gb nije 8gb nego 7.6gb u fat32 formatu.
Za ovako neku prostu stvar nema potrebe za tutorijalom, postoji tema za GTA V i ako se dobro secam par puta je napisano ovo resenje.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Sta samo ubacim disk, ubacim USB, on me pita gde ocu da instaliram, ja kazem na USB i to je to?

Ja sam smatrao da se formatiranje u FAT32 podrazumeva posto ima toliko tema o tome a ako sam negde pogresio u mom postu izvinjavam se svima :frowning:

Aman zaman, ubacis USB, i obradis da radi kao xbox 360 storage. Znaci ubacis usb, ides na settings/storage/odaberes usb/configure now, i kad zavrsi Xbox ce prepoznavati USB kao HDD.
Kasnije ubacis disc 1 i instaliras kako ti je gore objasnjeno.

Probacu cim narezem. Hvala puno svima