Gta 4 nece!

Znaci skinuo sam gta 4 sa neta provukao kroz abgx i sve je bilo ok.Ukljucio img burn da rezem igra je lepo narezana ali kad je poceo verify na 50% je stao i izbacio mi error.Ja isao na try again ono nece i na kraju na cancel i izbacim disk ubacim u xbox upalim igricu ono ucitava sve i dobijem error da ocistim cd i restartujem konzolu.

Loš ti je disk, nareži ponovo, po mogućstvu na Verbatim. Ako ti se bude ponavljalo vrijeme ti je da mijenjaš rezač…

I posto ti je GTA IV XGD2 iskljuci ‘verify’ opciju, ja bar tako radim, samo gubis vrijeme

Nemam verbatimovih diskova.Opet sam malopre stavio da se reze ovaj put sam iskljucio opciju verify i stavio sam na 2.4x i sve se lepo narezalo.Kad sam ubacio u xbox i upalio igricu prikazalo je onih par slika na pocetku igrice onda je krenulo da ucitava “Starting a new game”
i tu mi opet pokaze ERROR.Ne razumem zasto nece na obicni disk da lepo nareze ipak je to xgd2.A rezac mi je na kompu nov tako da nije sigurno do njega.

Ne znam, kod mene je inace na 4.0x brzina, iskljucan ‘verify’, postavke one kao na tutorijalima, a nekad rezem na Verbatimu, nekad na pro4media (najgori od najgorih). Moguce je da je do lasera u konzoli

Cisto sumnjam da je do lasera u konzoli kad mi sve ostale igre lepo cita.

Jbg samo mi na pamet pada da nije dobar rip igre, ali to bi trebalo da abgx povjeri, je li sve bilo zeleno? I da li si druge igre rezao na tome rezacu sa tim diskovima?

Evo slika iz abgx http://www.dodaj.rs/f/3F/wq/18LYsQFJ/asd.jpg
Ova igra je SSv1 ja sam zaboravio da je patchujem na ssv2 mada ja ne idem na live ali mozda zbog toga nece

Abgx je dobar, nema sta. Koji disk koristis? Pokusaj sa Verbatimom ako ga mozes negdje naci, a ako ti je ostalo tih diskova koje koristis, ponesi kod nekog prijatelja i narezi

Koristim ove diskove http://www.dvdrendeles.com/wp-content/images/of_dl_print_sc.jpg

Neko je govorio da Omega nije los, ali ocito da ne moze. Koliko znam, Memorex radi posao, kao i Media Range, ako vec nema Verbatima. Naravno, Verbatim je preporucen i jedini koji valja :slight_smile:

a dvd rezac juce kupio model asus 24b5st

2 puta sam rezao gta jednom na omegu a jednom na media range.

Sad skidam Just cause 2 pa cu sutra da probam da narazem nista drugo mi ne pada na pamet sem da je u igri problem.

***** ti misa, pa zasto tri posta za redom, to se kaznjava?! Skini i pokusaj sa drugom igrom, i prvo pokusaj sa Media Range, i pokusaj da mjenjas brzinu rezanja

Moj drugar kupuje ove… I zna da se desi pa nece da nareze… Kod mene smo bas rezali fifu street i na 49% rezanja je samo stao i nece ni da makne… Sat i po tako stajao, i on da smo prekinuli…

Narezao sam gta na verbatima i radi sad ko sat moze lock :smiley:

Rekli smo ti :wink: