Pozdrav svima
Imam Auroru na xboxu-RGH sa hdd om. Danas su deca nešto igrala i napravila neku grešku… Do sada sam kad upalim uredjaj imao kao naslovnu stranu covere igara i mogao sam da biram igru. Sad nema ništa . Ima gomila praznih covera i svi pokazuju naslov samo jedne igre. Inače igre rade preko file managera. Problem je samo uvodnog dela aurore.
Ima li u Beogradu neko ko bi mogao to da sredi.Neko ko servisira ili prodaje konzole i razume se u ove stvari. Predpostavljam da je nesto softverski.
Vidi da nije promijenjen profil na neki drugi. Ako igre rade, treba samo ponovo odraditi skeniranje content-a i trebalo bi da radi normalno.
Do sad sam uvek birao profil kad se učita aurora. Pokušao sam i sa restartom. čak sam i obrisao tu igru koja se jedina pojavljuje. I dalje na naslovnoj strani ima ono No cover sa nazivom te igre i tako moze bezgranicno da se pomera levo ili desno. Kako da skeniram content
Hvala unapred
Settings > Content/Paths postavke, ne znam na pamet, dugo nisam palio jubox a nije kod mene. Pogledaj da li su ti putanje (Paths) dobro postavljene i odradi skeniranje content-a.
Hvala na savetima. Kada sam se logovao na profil onda sam imao sve covere kao i sto si rekao. Uspeo sam da izbrisem sa naslovne strane one covere sa grsekom tako sto sam sve fajlove od one igre uklonio , pa sad kad upalim xbox imam praznu stranu . Što se tiče putanja vidim da je namešteno da skenira ceo hdd, i content i igre. Ja bio namestio path na igre , pa vidim da je opet vratio na staro.
Kad smo vec kod contenta imam nedoumicu. Kad prebacujem nove igre da li sadrzaj kontenta te igre snimam u content folder na hdd koji je posebno izdvojen. Kad udjem u taj kontent ima 4 fajla prvi sa nulama, ostala tri imaju počinju sa E0000 pa imaju brojeve i slova. Kako da znam u koji content da snimim sadrzaj iz contenta igara.
evo slikao sam content . u svakom opet ima gomila fajlova. u koji staviti sadrzaj contenta igre. Izvinjavam se zbog svog neznanja. Valjda cu jednog dana i ja dati nekome pametan savet.
Content ide u folder sa 16 nula, sve je objašnjeno u temi ispod:
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552
Prečešljaj i ostale teme u JTAG/RGH podforumima, a i ovdje ima dosta korisnih informacija:
Hvala
Živ bio