Can’t wait :tap:
Uffff.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Covece, koliko dobro izgleda… Rockstar je stvarno najbolji u svom poslu.
Koja je lujka ovaj Trevor…
Ahaha, ja cu sa ovim michael-om da pocnem. Najvise mi lici na tomija, crnju necu sigurno, a ovaj treci malo nenormalan.
Ko onaj Lynch iz kane and lynch ko je igrao.
Bez razmisljanja, prvi put, kad budem imao izbor izmedju likova, igracu sa onim ludakom. :devil
Super deluje
+1 Definitivno!
Ma samo da ga ne urade realisticno. Samo da ga urade nemoguce dobro. Tacno vidim da su sa IV krenuli u pogresnom pravcu i ja se nadam da ce to da isprave… Mislim dobro, neko ce reci da to nije tacno, nekome se dopada veci realizam te igre, al ja ne igram GTA zbog realnosti… Te eksplozije, ti skokovi, i to sve, nek ga bude sto vise. Nemoguce pljacke, i to sve.
Pa realno, kad zavrsis Gta III spasavas devojku, GTA VC zavrsavas i imas onaj warm fuzzy feeling jer je ceo svet tvoj! Sto da ne… zato i igram igre…
Pravac u kome ide GTA serijal ne može biti bolji, a za takve igre kakve ti spominješ, pa to nije GTA to je Saints Row
možda si promašio topic
Jedan od najboljih komentara koji sam video tj procitao u zadnje vreme:
"Najbolja igra koju nisam jos igrao"
trailer, sastavljen savrseno kao sto mu je i svrha, muzika savrseno ide uz trailer, sve leti u pm sto daje lep oseca, ostaje jos da se igra proba.
kakva god da bude svi ce je igrati.
sent from my samsung galaxy s4 prototype super secret tegra5 using taptalk
Saints Row je baš ozbiljna igra, šta fali tome da iskočiš iz aviona, u vazduhu uđeš u tenk i sa tenkom “sletiš” na asfalt i ništa ti ne fali?
A trejler je baš dobar, jedva čekam da i ja to igram
AAaaaa Rockstar baby!!!
Pa ne znam koji si ti gta igrao pa pravis fazon sa saints row-om, ali pravac u kom je krenula cetvorka bas i nije neki. Nije to taj kraj.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Istina ni meni se nisu svidjele neke stvari u gameplay mehanici GTA IV,sve sam mogao pretrpjeti ali ispadanje kroz prednje staklo iz auta i ono hodanje je toliko tesko da je katkada bilo umjece pogoditi najobicnije stepenice:D
Vjerovatno prva igra koju ću preorder-ovati
Me too!