igro sam demo igra nije nesto posebno pogotovo pored top spina 4
meni se baš učinila boljom od top spin 4… grafika, animacija, komentatori… licencirani turniri… ne znam, možda i griješim… razmišljam se baš koju uzeti, ovu ili Top Spin 4… ili Virtua Tennis 4
Virtua Tennis 4 ne, osim ako neces arkadu koja nema nikakav izazov i koja smori posle pola sata. E sad Top Spin ili Grand Slam Tennis… Grand Slam je po meni bolji, ali Top Spin je vec sad 15 evra a ova igra ce biti 40 evra i vise, tako da se Top Spin 4 vise isplati.
Ne znam za ovaj novi Grand Slam ali na Virtua Tennis 4 nemoj ni da pomišljaš jer je najgori u istoriji tog serijala. Ja još uvek u društvu pičim VT3 (igramo dublove) iako je Top Spin zaista bolji.
Probao. Nije los, po meni je bolji od Virtua tennisa mnogo, ali losiji od Top Spina 4
Pa da tako bi ga i ja negde svrstao…izmedju virtua tennis i top spina jer je po mom misljenju top spin stvarno odlican. Vidim da se pojavila igra tako da ako neko hoce moze da je proba…ja cu probati sigurno ali ne sad
skidam je,za par dana kad stignem probacu je.
Jel XGD2?
Kada sam gledao prve trailere mislio sam da ce biti neverovatna igra. Onda odgledao gameplay i razocarao se. Onaj trag iza lopte, animacije, po mom misljenju je sve osim licenci i grafike(koja je na istom nivou kao TS4) za klasu ispod Top Spin 4. Virtua Tennis 4 sam igrao kod drugara na PC-u i zacudio se koliko je ona igra losa.
Jeste XGD2.
Javljam sutra kakva je ne mogu da je docekam
Pitanje za one koji su već igrali demo tj. one koji su koliko toliko upoznati sa gameplay-om. Jel može da se nabije as i koliko često u toku meča izađe loptica van terena ili se pogodi mreža?
Meni je izlazila loptica sa terena, kada sam hteo neku bolesnu dijagonalu ili paralelu da udarim. A za mrežu nisam siguran, ne sećam se…
ne znam meni je nekako mlaka
mecevi su mi nekako bezdusni
poceo karijeru koja mi se isto za sad necini nesto posebno
ali probacemo jos malo pa mozda i bude nesto
Meni je trenutno najbolja teniska igra,ali ako idete na original varijante,vise se isplati top spin…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo mi se kontrole ne svidjaju, sve ostalo je OK. Sta fali kontrolama u VT3?!
BTW, ako neko bude naleteo na dobar omot za stampu neka okaci ovde. Ja nisam nasao jos uvek.
Odigrah danas jedno 2 sata i utisak je da uopšte nije loš tenis ali nikako ne mogu da se naviknem na kontrole. Nadam se da je to stvar navike i da će vremenom biti ok. Servis lako uđe u rutinu ali mi i dalje nije jasno kako da vraćam lopticu jako u suprotni ugao (ili mi piše too late ili early). I najviše što me nervira je kad cpu izađe na mrežu nema šanse da mu nabijem poen, čak i svaki lob vrati…
Veni, vidi, vici … tako bih opisao ovaj naslov.
Previse mlako ne verujem da moze duga da drzi ispred ekrana.
Po meni glavna mana igre je kretnja igraca koja blago receno deluje kao robotska i potpuno ne realna.
Samo izvodjenje udaraca nije lose izvedeno i svakako deluje bolje nego VT 4 ali opet daleko slabije u odnosu na Smash court i Top spin 4.
To je moje misljenje nakon odigranih par sati igre sto protiv AI sto protiv humana, za dublje analize treba vremena.
LJudi de se u karijeri namesta tezina igre ako uopste postoji ta opcija posto je ne vidim ili ne mogu da je nadjem?
Mislim da ne moze da se namesti tezina.
Kakva glupost