Gomila novih slika
2 Likes
[quote=“jahalang0112, post:5, topic:11349, full:true”]
Ko jos ovo igra?
[/quote]Ja cu igrati(naravno nisam jedini), jedva cekam da se pojavi.
Btw. @robotnjik Svaka cast na trudu , bas sam hteo jucer ja postaviti te SS .
Evo link sa svim tim SS : August 17, 2016 - Gematsu
Kad smo vec kod GT S evo koje novosti sve donosi:
[quote]Point by point :
Graphics (best looking racing game, I didn’t notice framerate drop)
Physics (a big step forward compared GT6)
Sound (better. more natural than any GT)
AI (much more competitive and agressive, I won once only)
Rally track (this track reminded me Tahiti Maze vibe)
Nurburgring (I found it more dangerous than GT6. This track was redone, clearly)
Time Day (can choose between 3 and 8pm. Nurburgring at 8pm is just insane)
Scape mode (several photo was on a screen)
Collisions (same than GT6)
But it’s not my detailed impressions. It will be for this weekend, I hope.[/quote]
EDIT:
Najveci plus mi je Rally track, pored toga ide naravno Sound.
Da stvar bude jos bolja odgodili igru, nista cudno od Sony-a, tacnije koju igru nisu odgodili do sada, ovo je bas ped_rski od njih, bez datuma izlaska da odgode igru.
Kako koga.
Ti si bese to pre order?
Yep, jos pre skoro mesec dana…
Sony-ju generalno fali jedan Gran Turismo Horizon. Tu je MS ub’o a da nije ni bio svestan.
Nebi me cudilo da na E3 rebrandiraju igru kao GT 7 . Samo mi je sada zao sto sam im dao pare za igru(preorder-ovao), nesposobnjakovici.
MS sklepao 2 Forza-e i 2 Horizona a ovi ne mogu jednu igru napraviti, sta reci vise.
Zar ne daju neku opciju za refund preordera pošto su pomerili datum izlaska?
E ne znam, nisam dobio nista, posto na US PSN jos uvijek stoji da izlazi 15.11 i jos uvijek se moze napraviti preorder. Dok su na svim EU PSN maknuli igru sa Store-a. Cekam da je maknu i sa US PSN pa cu kontaktirati podrsku. Ma da mislim da bi to bilo u redu(da vrate), posto uopce nisu niti najavili novi datum izlaska.
Nije mi jasno jos pre dva dana su objavili na EU i US PS Blog-u da su pomerili datum izlaska za 2017. a igra se i dalje moze preorder-ovati na US PSN, da stvar bude jos bolja/gora i dalje stoji datum 15.11.2016 kao datum izlaska(i odbrojavanje vremena u nazad do 15-og) , dok su sa svih EU Store-a maknuli igru iz ponude. Izgleda da se prave ludi ovi amerikanci.
Bezobrazluk
Sony se mnogo prokurcio, stalna odlaganja, krs ekskluzive… Ako nista drugo, bar imaju super trailere za E3…
Jel sam samo ja ili meni sve ove igre iste? Ne racunam upravljanje kola, zvuk i ne ubrajam ovde Forzu Horizon i sl, nego ove trke na zatvorenim stazama, simulacije i ostalo. Moguce da sam samo ja. xD
Cekaj, zar oni cim uradis pre-order oni ti skidaju pare ili je kao kod ms gde skidaju pare par dana pre izlaska igre?
[quote=“Milan89SD, post:23, topic:11349, full:true”]
Cekaj, zar oni cim uradis pre-order oni ti skidaju pare ili je kao kod ms gde skidaju pare par dana pre izlaska igre?
[/quote]Odmah, cim uradis preorder ti skidaju pare.
EDIT:
Inace nije mi jasno jos i dalje stoji na US PSN 15.11.2016 kao datum izlaska, i playable mi normalno odbrojava do tog datuma, kao i svima sa US regijama, bas WTF. Za razliku od svih EU store-a gde su igru maknuli jos pre 6 dana, tacnije odmah cim se pojavila vest o odgadjanju. Izgleda da se ameri prave ludi.