Gran Turismo 7 u izradi

Dakle kao sto naslov kaze u intervjuu za Eurogamer Yamauchi je rekao

We are working on the title

U nastavku puni intervju

Yamauchi also said Polyphony will go straight into development on the full game rather than working on a taster, as has been the case with recent iterations. “I don’t think it’ll be a Prologue,” he said, confirming that the full Gran Turismo 7 was next on Polyphony’s plate.

And what can we expect of the PlayStation 4 game? Polyphony has recently started its own blog where it’s addressing concerns of its community, including the quality of the sound within the series which Yamauchi admits isn’t up to scratch. It’s still in the plan to update the audio in Gran Turismo 6 - as Yamauchi revealed to Eurogamer last September - but the full overhaul won’t come until Gran Turismo 7.

“I think the quality of the sounds in Gran Turismo 6 will be improved, but most of the work will be done in Gran Turismo 7,” said Yamauchi.

Gran Turismo 6 has enjoyed a suite of updates recently, with a selection of Ayrton Senna’s cars being followed up by the inclusion of Austria’s Red Bull Ring and the Toyota TS030 - all for free. The Course Maker and B-Spec modes, which are still absent from the game, are coming in an imminent update.

And when Gran Turismo 7 does come around, the standard car models that persist from 2004’s Gran Turismo 4 will most likely feature.

“I doubt that we’ll be throwing away the standard cars,” said Yamauchi. “Each car has its own fans. So I think we’ll hang on to the archive. In the meanwhile, some of those cars we may be able to make into Premium cars as they become available - but basically we’re more focussed on increasing the number of premium cars.”

Izvor:http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-27-gran-turismo-7-is-in-the-works-standard-cars-set-to-stay

e to je lepa vest, da rade na zvuku, jer se non stop pozivam na to :), jesu malo sredili zvuk u 6ici ali samo na nekim vozilima i to sam vec pisao u sta igrate temi, jer znam da je auto poceo drugacije da mi se cuje :slight_smile:

Jos samo volan da uzmem i da me izbaci zena iz kuce :stuck_out_tongue:

Zvuk prosto moraju da poprave, to im je ubjedljivo najveci problem. Ostalo je podnosljivo :slight_smile:

Dakle grafiku samo malo unaprediti, to je vec u 6ici super, zvukove OVERHAUL kompletan, dodaj po koju stazu novu, malo vise para u startu i milina :smiley:

posto u GT5 npr dok zaradis koju kintu smoris se fes, u GT6 se lakse zaradjuje

GT nikad dosta,ovo samo na ps4 kao exc. da bude

pa oduvek je i bila exclusive igra :slight_smile: nece to da menjaju nikada

Misli da se radi samo za ps4 ne i za ps3:emoticon-0100-smile

a tooo… heheheh moze biti da je samo ps4, ali opet nije iskljucena opcija cross platforme, jer Forza Horizon 2 je cross, verovatno ce biti sakatija verzija za ps3, ako bude naravno

Pa gle obzirom da su first party studio i jako dobro znaju ps3 mogli bi portati samo na ps3 s ps4

Pa i Naughty Dog koliko je igara izbacio za PS3 pa imaju/su imali velike probleme sa portovanjem. Nije sve tako jednostavno :wink: Mora prvo da se upozna arhitektura konzole, prepravi engine koji je prilagodjen za PS3, pa tek onda da se zeza sa svim bugovima i prepravlja maltene cela igra da bi lepse izgledala i bila u XXfps. To sto tebi igra isto izgleda dok je igras ne mora da znaci da imalo lici na sebe u source kodu :slight_smile:

sve je moguce, sve je moguce :slight_smile:

ali svejedno to igram na PS4 pa da ne znam sta

Samo da izadje sto pre da ne moram i xo da kupujem zbog forze:emoticon-0100-smile,a i cekam drive club ko ozebo sunce samo da ne podbace…

Driveclub vizuelno izgleda fenomenalno ali me plasi siromasniji sadrzaj u odnosu na ostale igre, 50 automobila… Vise se isplati uzeti GT7 cini mi se, mada moraju i oni dobro da se potrude da isprave sve probleme koje imaju…
Ato se mene tice uzimam FH2, to mi je najbitnije pa cemo vidjeti kako i sta dalje…

MIslim da GT 7 nece izaci za ps3. Po dva Gran turisma po konzoli ( ps1 - GT 1 i GT2; ps2 - GT3 i GT4; ps3 GT 5 i GT 6 a da i GT5 prologue je bio na ps3 )

Forza je mnogo mnogo bolja jednostavno nemaju vise sanse da ih stignu u kvalitetu …

hvala ti sto si nas prosvetlio, lockujte temu, brisite sa foruma i pisite peticiju polyphony digitalu da batale serijal

Jel neki ovde znaju da mogu igrati i GT i Forzu?! Prosvjetljenje… Univerzum se nece sruciti na vas ako pokusate .__.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Eh, neki nisu toliko srecni da imaju obe konzole. Odatle i mrznja pretpostavljam.

Ja sam ovaj put fino objasnio

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Koji si ti kralj :slight_smile: heheh vala jesi objasnio :smiley:

Realno jeste tako, jedino sto mi se visa svidja u Forzi je modifikacija auta, jer imam zasebno da menjam svecice, usisnu granu, bregastu osovinu, ventile, klipove, ECU, sve zivo maltene…

Na GT su izbacili zasebno, a bilo je u GT4, sad ima fazon Engine stage 1 2 i 3, ajde kvacilo ima, amortizeri, izduvna grana, redukcija tezine auta, kocnice i slicno, ali to stvarno ima vise u forzi, mnogo vise, ne znam zasto su u GT5 a i 6 resili to da izbace, fali stvarno, jer hocu kontrolu nad autom potpunu…