Gran Turismo 6 Holidays 2013

Gran Turismo 6 Announced - IGN

stize uskoroo,danas objavljena da nam stize kroz 5-6 meseci i cudo je sto nece izaci na ps4

Gran Turismo 6 Gameplay Video

Koliko cujem kola i dalje imaju zvuk kao kirbi usisivac :D…Nije mi jasno zasto se i dalje drze tih zvukova
sa ps1, treba da puste Forzu i cuju kako treba da zvuci igra na ovoj generaciji.

ktm x-bow r12 kako zapravo zvuci u akciji :smiley:

Cek, jel ovo za ps3 ili ps4?

samo ps3

A website in South Africa supposedly has gotten its hands on a early copy of a press release that officially announced Gran Turismo 6 for PlayStation 3 for the 2013 holiday season. And lo and behold, it proved to be real. “I’d like to announce today that we are developing GT 6 for the holiday season this year on the PlayStation 3,” series Kazunori Yamauchi said, according to PlayStation’s official Twitter account.

@padawan-holiday 2013, PS3

@ostali-nisam neki ljubitelj trka, mozda sam desetak svega odvezao…ali je li se samo meni cini da ovo nije nista spektakularno?

Za ps3, i meni je bilo cudno a onda sam se setio da su uvek do sada izlazila dva Turisma po generaciji pa se verovatno i dalje drze toga.Ovaj verovatno izlazi kasnije u zivotu konzole nego obicno zbog GT5 jer je mnogo bio odlagan.

Za ps1 GT1 i GT2, za ps2 GT3 i GT4 i za ps3 GT5 i 6…

@iKaran Poslednji koji se meni svideo bio je 3 ovo posle nista posebno…A ovaj 6 mi deluje potpuno isto kao 5.

Pobednički komentar sa YT:

“It’s not a GT announcement without people who think sound from inside a car with helmet on should sound the same as your ears pressed 2 inches up a car’s exhaust pipe. GT has authentic sounds of racing and that’s all I need, if you want more exaggerated sound go play Need for Speed.”

:wink:

Zvuk je ocajan… Prosto mi nije jasno o cemu su razmisljali dok su radili zvuk automobila…

Nikako.

Kakav ti to komentar?

A kakav je komentar “Zvuk je očajan”? Kazunori Yamauchi je ćaća i ako on posle svih ovih godina njegovog rada i vožnji ne zna kako to treba da zvuči, onda ja stvarno ne znam ko zna…

A ti kazes da je zvuk automobila dobar?

Nemoj pogrešno da shvatiš, mene baš briga kako kola zvuče, jer ja pustim muziku a ugasim zvuk automobila i tako uživam, nego sam mislio na to da “Nikako” nije neki odgovor. Što se mene tiče može da zvuči kao traktor baš bi me bilo briga.

Ontopic: Glavna stvar koja mi smeta u GT serijalu je to što je nekako dosadan, mislim, dobro je odrađena simulacija, modeli su ok, ali su mi staze i vožnja nekako dosadni u odnosu na Forzu, tamo je nekako zabavno sesti u kola i juriti po putu punom brzinom, dok ovde više deluje kao obaveza da se završi staza

Au taj komentar je zesce glup, nije puno potrebno da se uveris koliko igra ima grozan zvuk jer tacno je da si u kolma i da ne treba da zvuci kao da si pored auspuha ali GT zvuci kao da si pored izduva usisivaca realno…:D.

Jel ovo dodato 7 novih staza i 120 autica i zbog toga se zove GT6 i na konto toga uzimaju 60 evrica, ili ce biti ipak nesto poboljsano, zna li se? A jos dlc-ovi kad se budu kupovali, ljepota, a sve to samo jer je ono GT5, a ovo GT6, a ni po cemu se izgleda nece razlikovati, samo po broju, a nadam se da grijesim.

eufrat, to je simulacija foznje automobila… Znaci, treba da imas potpun osecaj… Mozda nikada neces imati prilike da vozis u realnom zivotu Aston Martin One 77, ali kada igras u nekoj igri, treba da ti ta igra omoguci da ti imas 100% osecaj kao da sedis u njemu i da ga vozis… A zvuk je veliki deo tog dozivljaja…

Steta kuda je otisao GT, poslednji dobar po meni je GT4 i to sam ga igrao sve dok nije izasla nova generacija konzola. Jednostavno fenomenalna igra u svakom pogledu. Ovo sto sam video za GT 6 mi ne deluje nista posebno, Ne izgleda lose nikako ali ne deluje mi posebno kao sto je to bio sa GT4.

nikada GT nije bila tako dobra simulacija, jednostavno nije imala konkurenciju, i sa kojom igrom da je uporedis, kada je dosla Forza vidi se pravi kvalitet GTa, igra je prosecna po svim parametrima…