Gold za jedan dolar

Da li je još neko pokušao da uzme ovaj gold za dolar sa dashboarda, nema teorije, dolazi mi error 80190848, a prije je radilo bez problema, registrovana je kartica i US adresa,

To je samo prvi put moguće i samo za US. Ako si uspeo jednom, nećeš više moći na tom profilu, a možda ni na toj kartici.

Ma uzimo sam na ovom profilu jedno 5 6 puta, jer nije promocjia za prvi puz, nego kao akcija sad novogodisnja, mogu svi.

Onda probaj da kupiš one prepaid dopune preko amazona pa sa tim da kupiš, mada mislim da su ljudi tvrdili da je to bilo za prvo aktiviranje gold na profilu za praznike i da je to samo prvi put.

Možda je kod tebe bio neki bug pa su videli grešku i da su ti blokirali karticu dok ne isplatiš dug.

Edit: Google kaže da treba na xbox.com preko PC izbrišeš karticu i adresu pa sve ponovo uneseš. Ako to sredi problem, super, ako ne, moraš da smaraš Support. Ili da koristiš dopune.

Ja sam dobio jedan mesec kada sam se prijavio za Live, to kao prvi mesec free, a oko nove godine bile su ponude za prijavu na pretplatu na gold za 1 funtu, tako da sam miran 2 meseca za samo 150din.

Imam i ja mjesec free ali kada hocu da ga aktiviram trazi mi da unesem broj kartice jel se moze to kako preskociti.

Nope, treba ti kartica…

Jel moguce skinut karticu poslije aktivacije ? I ako aktiviram ovaj jedan mjesec free i kupim ovaj sto je na akciji dali imam onda dva mjeseca ?

Pa ne moze, da bi aktivirao moras uneti podatke kartice.