Gojira! Mogla bi biti interesantna igra.
Ako bude kao film, onda ce biti katastrofa…
U pitanju je Fighting igra, kao Monster Melee sa Game Cubea. I po čemu ti je film katastrofa?
Ne bih sad da spojlujem film…i govorim sta mi se konkretno ne svidja…Ali generalno cela ideja filma mi je nekako preterana i nabacana…Kao da su krenuli sa snimanjem i onda lupetali…kao mozemo ubaciti ovo, pa ono…a i ekipa koja glumi mi se ne svidja…ali to sa glumackom postavom i ne bi bilo toliko bitno da je film bolji…Kako god…to je moje misljenje…Ne kazem da su svi doziveli film kao ja…Verujem da ima ljudi koji su uzivali u filmu…
Ni meni se film nije svidio, slazem se. Forsiran nekako. I ono na kraju, majko moja… Nesto najgluplje sto sam vidio u zivotu… Taj “pogled”, oh, cut the crap. Film je daleko bolje mogao ispasti.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Pa, meni se jedino nije svidelo kada su ljudi bili na ekranu. Ostalo je bilo ok. To na kraju je bilo omaž starijim filmovima, gde je Godzilla bio heroj/antiheroj naizmenično, od filma do filma. Makar nisu išli u ekstreme kao sa Gamerom, gde su deca cičala i vrištala njegovo ime Ali ova igra nije po filmu. U njoj se bore sva čudovišta iz filmova, kao i par dodatnih, uključujući i 1998 i 2014 verziju Godzille. To je to. Kaiju borba, koja se svodi i na uništavanje svih zgrada i svega što mrda.