God of War will launch on September 14th, 2017

4 Likes

Cisto sumnjam al zivi bili pa videli :blush:

E3 je za mesec danaā€¦

Takodje cisto sumnjam da ce izaci u septembar,mozda sledece godine.

Meni se po toj slici cini kao da preorder krece 14.09 :smiley:

Ja ne kapiram da li samo ja to vidim ili samo meni smeta ili imam problem sa ovom igrom, jer me je razocaralo ono na ps3 dok su mi delovi na ps2 i psp-u bili odlicni, pogotovu na ps2.Ali cek lik se zove Kratos, ghost of sparta i sada je viking?

Bulvalno vidim ove mamlaze iz SM kako planiraju sledeci deo i u fazonu su "Ma koga briga sto je prethodnih 6 ili 7 delova bilo u grckoj mitologija ona je smorila sada su vikinzi popularni, pogledajte klince svi imaju brade i frizure kao vikinzi to ce prodati nasu igru.Nazvacemo lika Kragnan nataknuti mu bradu i viking frizuru, dobru grafiku i mnogo krvi i imamo recept za uspehā€¦ Bedno i zalosno

Muza serijala over 9000.

Sledeći je Drugi svetski rat setting - SpaÅ”avanje redova Kratosa

6 Likes

Haha, lol, ne, drugima je potrebna pomoc od Kratosa.

Super je sto su izabrali Norse Mythology, ne mogu da zamislim bolji setting za God of War a E3 trejler je bio nesto najepskije sto sam video u zivotu. Serijali kao sto su Uncharted i God of War previse su dobri da bi se jednostavno napustili.

Mislim, tehnicki, gde god je rat moguce je da postoji i God of War, Kratos nije bas obicno ljudsko bice nego ubica bogova i opasnih stvorenja iz mitologije. Previse ozbiljno shvatate konzistentnost u video igrama - a i samu mitologiju koja je nastajala mesanjem kultura. Npr, rano hriscanstvo je preuzelo motive iz egipatske mitologije i mita o Ozirisu gde je takodje prisutan motiv vaskrsnuca, itd.

Nemam nista protiv muzenja ako je svaki deo bolji od prethodnog a promena perspektive i mitologije je dovoljna da serijal ne izgleda previse eksploatisano.

God of War III ti je bio razocarenjeā€¦YOU,how can you say that :smiley:

Treci deo mi je bio epic razocarenje ali o tome sam vec dosta puta pisao ne mogu da se ponavljam, igra je toliko ā€œzaglupljenaā€ postala u tom trecem delu da je to sramotno, presao sam je zmureci a zagonetke koje su mi bile najinteresantniji deo te igre su toliko glupave da mi nije trebalo ni sekund razmisljanja.Ascension sam igrao 2-3 sata dok me nije smorio.

@padawan Ali daleko od toga da je svaki bolji od prethodnog, svaki je gori od prethodnog u principu mada je to postao standard sa vecinom igara danas.Samo mi je bezveze, koliko god gotivio nordijsku mitologiju, da bas sada rese da urade tako nesto kada je ta prica dozivela bum popularnosti.Jednostavno Kratosa(cak mu je i ime grcko) povezujem da grckom mitologijom kao sto neke druge ikone gaminga povezujem sa onim sto oni jesu.

Slazam se, ma da oni imaju prava vec bi bio treci deo u svemiru :smiley:, samo mi ovo sada sa vikinzima deluje pre isforsirano to je sve ali ko zna mozda ovo bude neki novi pocetak serijala koji ce ga vratiti na pravi put.

Meni je GoW III najveći spektakl koji sam igrao, alā€™ ikad.

Nije Tomb Raider pa da sadrži baŔ takve zagonetke. Igram GoW od prvog dijela, prvog dana kako je izasao na Ps2. Meni lično je najdraži prvi i CoO.

Nostalgija na stranu, treći je najbolji. Definicija bijesa i tuge. That endingā€¦

1 Like

Najbolji deo mi je drugi. Treći i Ascension su mi najslabiji u serijalu. Trebao je Kratos da bude secret boss koji se otključava na ng+.

Isti je problem kao sa Halo. ZavrÅ”ili su njihovu priču, treba da krenu dalje a ne da ih stalno vraćaju sa osrednjim rezultatom. Koncept God Of War nije ekskluzivan grčkoj mitologiji, kao ni priče o osveti.

Voleo bi da je Sony Santa Monica hteo da uradi neŔto novo, a ne da idu do jebenih vikinga ili egipta.

Za sve koji pisu gluposti oko GoW III: To je EPIC game,ubedljivo najbolja od svih ostalih delova

Jedino Å”to je bolje je uvod, ali ostaloā€¦ Nope. Samo pođi od oružja. Imamo Chains of X, zatim Cestus, pa opet neko oružje na lancu, samo ovaj put ima struju, pa opet lanac od hadaā€¦ Kao i uklanjanje magije zarad sposobnosti koje su ubacili u PSP igramaā€¦ Yeah, no. Daj mi koplje. Daj mi moj uragan. Daj mi raznovrsnost. Ovde je sve manje viÅ”e isto. A da ne spominjem onaj bullshit deus ex machina momenat gde je prijateljstvo sve reÅ”ilo. U God Of War? Hahaha. Gde je pravi kraj? O, Atina je odjednom poludela iz nepoznatog razloga? Koji je sad očigledan i ima nekog smisla, godinama kasnije. Dafuq? O gle, Kratos je mrtav. Kul, zavrÅ”ili su njegovu priču, osvetio je svoju porodicu, pobio svoju drugu porodicu. Dobro je. Dosta mu je 5 igara. Wait, ima after credits? Ajde da vidimoā€¦ Oh fuck off.

I to je najbolji deo? Nope.

Spoiler za ljude koji nisu igrali.

Bem ti život, sagu im ispriča čitavuā€¦

Makar ne moraju da igraju najgori deo. :stuck_out_tongue: Dodat spoiler, mada nemam pojma zaŔto nije bio kako treba :smiley:

Jer si rekao sve živo u jednoj rečenici hahaha

:smiley:

Najbolji deo je uvod i borba sa Herculesom,to je mozda najbolji deo bilo koje igre koje sam odigrao u celom zivotu.

Sredio ja memory card, pa da pokrenem opet GOW 2 , kad ga već toliko hvaliteā€¦ Propustih ga back in the daysā€¦