Dokle viĆĄe remake-oviâŠ
Ode cela generacija na remake-ove.
Neka ga. Remake je u pitanju a ne remaster sto je do jaja. A ja ovu trilogiju mogu da igram isto kao sto mogu da gledam Kum trilogiju. Bilo kad i bilo gde
Ovo se traĆŸi
Sada se takve igre prave 6-7 godina, koĆĄtaju boga oca, naÄekaÄemo se neÄeg ânovogâ.
Pa radi Santa Monica na novom GoW, ovaj remake ne rade oni nego drugi tim.
Meni je ovo kul kao liku koji je propustio te igre. Nedavno kupih GOW 3 Remasterred jer hoÄu da vidim ĆĄta je GoW prije bio. Reboot me nije toliko oduĆĄevio a ima dosta ljudi koji ne vole novog Kratosa pa me interesuje.
Jedini minus ĆĄto je prerano najavljeno, rekoĆĄe early stage i samo logo prikazali.
Uuu ima da se odusevis koliko je dobra originalna trilogija ![]()
To, otom potom. Remake je, ko zna kako Äe to izgledati. Ove originale samo trojku mogu, to je jedino playable valjda na PS5.
nego oce li menjati onu early-2000s bradicu
Uz PS+ premium imaĆĄ stream i joĆĄ par GOW.
Ovo se uzima Äim izaÄe, preĆĄao sam stare davno, nije zgoreg opet.
Ja Äekam release date za xbox, ipak je konzolaĆĄki rat zavrĆĄenâŠ

Ć ta taÄno ÄekaĆĄ?
GoW 1 i 2 moĆŸeĆĄ da igraĆĄ na Xbox-u ![]()
Brate ne loĆŸi me nije lepo ![]()
Äekam taj remake na xbox ![]()
Series X ima odliÄan PS2 emulator ![]()
Nije da nemaĆĄ izbor.
Auu ja realno za ovo nisam ni znao ![]()
Pa koji je emulator upitanju?
Sad evo neĆĄto gledan ako je to ono da moram da ÄaÄkam oko developer mode to mi se baĆĄ neĆĄto i ne ÄaÄka

Hmm ako je tako onda daj neko objaĆĄnjenje, ja se nikad nisam bavio takvim stvarima, ipak si ti mozak ove naĆĄe operacije ![]()
Baci pogled na YT, ima zilion klipova ![]()
Treba ti dev acc, koji je free sad.
Interesantan read.
Takodje sam miĆĄljenja da bi bilo lepo da zadrĆŸe seks scene, jer âsex and violenceâ je negde u srĆŸi prva 3 dela, ali nadam se ujedno da Äe ga prilagoditi danaĆĄnjoj publici.