God of War: Ragnarok - Teaser Trailer

Glupost , nit su prikazali neki CGI trailer, nit gejmplej nit su objavili i jednu jedinu informaciju , vec ono rekli su samo kao radi se na nastavku , pa mislim Ok to smo vec znali i bez tog teasera.

Pa rekli su 2021., što je bolje nego prošli put kada su prikazali gameplay, pa igra izašla posle 2 godine.

A ko garantuje da nece biti nekog odlaganja i da ce igra zaista i izaci sledece godine ?

Pa dobro, to je uvek mogućnost.

Ima da izadje 2022 najranije. Ovo je navlacenje musterija da bi se masa napalila da ce biti ekskluziva…po izlasku ima samo ta spajdermen ekspanzija i to je to…

2 Likes

Ipravo ovo. Igra koja je gotova sledece godine ne dobija tizer trailer sa logom, ali ni u kom univerzumu.

1 Like

Sledeće godine tizer, one tamo trailer… Sve je isto kao sa PS4. Fable 4 trailer je remek delo u poređenju sa ovim što su oni izbacili :smiley:

fake account lol

Ljudi doživeli infarkt na tviteru :joy:

I treba kad ne koriste mozak.

1 Like

Pa, samo je tizer i nema gameplay-a jer i nije najava za igru nego za Ragnarok, ali pravi. Divan naslov za 2021.

Santa Monica vec 2.5 godine radi na nastavku, nemaju nista drugo. Moguce je da ce izaci '21, pogledajte release-ove za prethodne igre i izmedju je uvek proslo 3 godine ukoliko koriste vec razvijeni engine. Doduse, nije bila korona. Ali studio uvek cilja oko proleca release, vrlo precizno, tako da se moze ocekivati mart-april, pod uslovom da korona ne pokvari sve.

Ehm, i kad je ovo? :thinking:

Nije bas neki trejler, moram priznati. Isti fazon kao prethodni. Btw ovo je Thor ocigledno, tako da je Kratos isp’o glup :blush:

Odgledao sam inace preksinoc making of dokumentarac za GoW iz 2018. Covece, kakav projekat. Par puta sam se najezio koliko je dobar. Neverovatna igra, neverovatan poduhvat. Dostici taj nivo kreativnog zanosa je maltene nemoguce, tako da racunam da ce malo 10-tak godina da ponavljaju fazon dok ne smisle opet nesto novo i revolucionarno.

1 Like

Zna li neko sta znace ova slova koja pisu na krugu?

Pusti mi link za dokumentarac ako ti nije frka :grinning:

Ovo nije nikakav trejler, već secret ending iz igre. Ako se po završetku kampanje vratiš u svoju kuću, krene ovaj cut scene.

4 Likes

Pa Ragnarok :smiley:

3 Likes

Upravo ovo… Još sam se zbunio i gledam o čemu se radi jer ovo nije nikakav trailer već završetak prvog dela. :roll_eyes:

Ako niste gledali, obavezno.

4 Likes