God of War Ragnarok izlazi 9. novembra

Haha, ovo je bas original produkcija ili opet neki AI? Ali da, genijalan marketing, u svakom slucaju.

1 Like

Mislim da je official :smiley: u svakom slučaju je odličan fazon :smiley:

Pa Rick and Morty može u reklamu za sve al bukvalno. Ih kako bih gledao reklame na TVu gde je u njihovom fazonu. :grin:

Bila je diskusija o hajpu kada su u pitanju igre, i iskreno, posle duže vremena osjećam neke blage trzaje hajpa u isčekivanju novih igara. Mislim da mi jesenji/zimski period posebno prija za igre, jer mi je zimski semestar na poslu posebno dinamičan i onda volim nekad nakon posla da se relaksiram uz konzolu.

Igre kojima se radujem:

• CoD MW2, ovdje možda i najveći hajp jer ništa me ne opušta kao dobar MP
  • God of War Ragnarok, od prethodnog dijela sam baš duboko zašao u proučavanje nordijske mitologije, plus sam u afektu naručio onu bolesnu kolektorsku ediciju sa Mjolnirom i tu odluku ovih dana dobro preispitujem :joy:
  • Atomic Heart, djeluje po atmosferi kao novi Bioshock koji je pobratim sa Fallout i Stalker igrama
  • Dead Island 2, u očekivanju da će mi pružiti ono što Dying Light 2 nije. Ne znam šta je to, nemam mane za igru, ali je još uvijek nisam završio. Generalno prijaju mi te zombi apocalypse igre, ali bi mi odgovarao malo sporiji ritam jer se u DL2 sve odvija prebrzo zbog parkura
  • Starfield, jer obožavam Fallout i svemir, a ovo je kombinacija koja će vjerovatno biti Outer Worlds na steroidima
  • Stalker 2, ako konačno izađe naredne godine. Zbog njega i Starfielda ću nabaviti Xbox series S
2 Likes

Zbog ovih igara treba da nabaviš Series X, a ne mini rešo :smiley:

Moj neki hronoloski kalendar je sledeci:

Plague Tale Requiem
RE Village DLC
GOW Ragnarok
The Callisto Protocol
Dead Space Remake
Resident Evil 4 Remake
Stalker 2
Zelda BoTW 2

1 Like

Official, meni sad izlete reklama

3 Likes

Ofišl it iz

1 Like

Stigla je i nova sezona al nmg da čekam ovo davanje epizoda na kašičicu pa sam krenuo da gledam sve ispočetka. :sweat_smile:
Taman kad završim 5 sezona, opet, ima da legnu sve epizode i šeste kako valja. :grin:

1 Like
3 Likes

Ok, SAD kreće hype. :smiley:

5 Likes

Jos dva mjeseca! Tacno cu opet da predjem prethodni dio da bude sve svjeze u sjecanju, a mogla bi se i platina poganjati

Ja uzeo platinu u prvom prelasku i to bez youtube-a ili sl. Jedna od retkih igara gde sam svaki kamenčić prevrnuo. Inače i moj je plan da obrnem igru još jednom, počeo sam na najvećoj težini jer je tamo loot drugačiji ali sam stao na nekih 30% jer sam se zasitio igre. Sada sam sve zaboravio tako da prvo na normal da krenem pa se možda vratim na taj Save game da nastavim gde sam stao.

1 Like

GOW 5 za PS5 :grin:
Nego kako stoje stvari sa igricama danas ko moze da saceka koji mesec neka saceka.
Izbacuju poluproizvode sramota.
Posle peglaju. Onaj ko igra prvog dana i posle 6m ne igraju istu igru.
To me bas smara.

Koji facial expression Freye. Tacno se vidi da je poludela posle desavanja u prvom delu

Sad ćemo i nju da roknemo!

Trebalo je da pustimo Baldura da ubije Freyu, i onda da roknemo Baldura.

2 Likes
1 Like

Kraca od keca