God of War 4 Concept Art Leak?

• There is Kratos, with beard;
  • The setting is the Norse Mythology;
  • Kratos will visit Alfheim, “Land Of The Fairies”, one of the Nine Worlds and home of the Light Elves (concepts show the Wall and the Temple Door);
  • Kratos will be in one or more prison;
  • Kratos has an Axe, with wich he can cut vines and create bridges/walkways;
  • The surrounding environment could interact with the character (if Kratos brushes-up against the vines, they expell visible spores).

http://pureplaystation.com/god-of-war-4-concept-art-leaked-site-that-leaked-it-completely-vanishes/2016/04/

Jos slika

Neki su primetili da izgleda dosta genericki, mozda je fake.

Ako je istina, bas me zanima objasnjenje kako je Kratos skoknuo iz jedne u drugu mitologiju. Zasto nisu jednostavno napravili novog lika, siguran sam da je bilo ljutih Bogova i u toj Norse mitologiji :slight_smile:

ili je kratos nakon samoubistva u 3-ci, ozivo u drugoj mitologiji…ko zna kako to ide :smiley:

Ma to je najlakse isfantazirati :slight_smile:

Otisao na daleko sever da pobegne od mrznje i zelje za osvetom bla bla bla.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Kratos je postao simbol mržnje i osvete, ali i nade za bolji svet, koji daje svoju moć onima kojima su bogovi naneli štetu i koji tragaju za iskupljenjem. Prošlo je više stotina godina od smrti grčkih bogova, da bi se održao balans u svetu i da bi se ciklus nastavio, kad god bogovi predugo vladaju se rodi smrtnik koji će započeti novi ciklus.

Prvi Boss je Kratos koji nakon poraza daje moć novom liku koji zbog toga prisvaja njegovo ime i dobija njegovu tetovažu kao simbol ubice bogova.

Kratos je odlučio da pomaže onima koji su u situaciji u kojoj se on nekad nalazio kao vid iskupljenja za svoje grehove i da bi mogao da bude sa svojom porodicom na onom svetu.

Done. Time mogu da objasne otkud Kratos tu i mogu da idu na druge panteone. Jeste da je malo stereotipično, ali je bolje od toga da je Kratos lice God Of War te mora da bude u svakoj igri.

Ali će biti da je Kratos tu Just Because…

Ontopic: Interesantno je što su odabrali Norse Mythology, ali bi radije nešto egzotičnije i drugačije, neke od brojnih japanskih ili indijskih, mogla bi čak i “naša” slovenska mitologija. Nekako mi je Norse ili Egyptian previše generična odluka.

Iako mi je Nordijska mitologija jako draga, ne vjerujem da bi stekla vecu slavu naspram Kratos Vs Church. Pa bitke protiv keruba, arhandjela, onda Mihaela pa Jesus and then some :smiley: wooo

Man can dream…

ako jedan od bossova bude ragnar, im sold. Kao glavnu moc bi stavio neunistivi talenat za losu glumu + kineski lek. I trademark minigru sa lagerthom i kvethirth :smiley:

Cough Shin Megami Tensei cough :smiley:

U par igara bukvalno ubijaš Boga i razbijaš ga u milione komadića, a pre njega Michaela, Lucifera, Lilith i ostalu bulumentu a onda neke od njih napraviš spajanjem drugih demona da se bore za tebe i postanu tvoji robovi koji moraju da ubijaju svoje bivše saborce. U nekim igrama ih bukvalno jedeš nakon što ih pobediš, čime postaješ sve jači. :smiley:

Iako mi je Nordijska mitologija jako draga, ne vjerujem da bi stekla vecu slavu naspram Kratos Vs Church. Pa bitke protiv keruba, arhandjela, onda Mihaela pa Jesus and then some

:smiley: wooo

Man can dream…

+1, mada imas Bajonetu da donekle utoli zec za tamanjenjem hriscanskih mitoloskih tvorevina.

ali Kratos vs Jesus bi bila veoma kontroverzna stvar i ne bi se lepo zavrsilo sa sve Papom koji baca anatemu na Santa Monicu i celu gaming industriju koja je dozvolila takvu abominaciju.

Meni je Norse Mitologija veoma bliska tako da s jedne strane, svidja mi se setting, a s druge, imam mali problem ako u ulozi Kratosa bude morao da ubijam Bogove u koje, khm… pomalo kao i verujem…

Sad zamišljam kakav bi SMT napravljen od strane Sony Santa Monica sa gameplayom God Of War bio… Mislim, look at this shit:

I naravno, jedan od najjačih protivnika nije Bog ni Lucifer, već ovaj lik:

Time bi obuhvatili SVE mitologije, čak i one za koje verovatno nikad niste čuli :slight_smile:

Deluje mi kao da su u poslednjih par godina malo oladili kad su u pitanju video igre i prikaz hrišćanstva ili ostalih religija. Deo toga je dokaz postojanje SMT serijala na Nintendo konzolama. Mislim, koristiš bogove i čudovišta drugih religija da bi pobio hrišćanske bogove, te je često da koristiš Izanagai, Izanami, Vishnu, pa čak i Metatrona da bi pobedio Boga, Lucifera, Michaela i ostalu ekipu. Uz to, prema SteamSpy su dve najigranije igre u Vatikanu ona dinosaurus igra i Hyperdimension Neptunia Rebirth 2 :smiley: A tamo su likovi božanska otelotvorenja konzola i predstavljaju konzolni rat :smiley:

Kad vec pomenuste Lucifera, kakva bi to igra bila sa sledeca 4 bossa, 4 vladara pakla: Belial, Levijatan, Lucifer i na kraju Satana. Prstalo bi na sve strane :smiley:

btw tek su se sad sjetili da kratosu stave bradu.

p.s. Prije nego neko kaze da su lucifer i satana isto, e pa nije :smiley:

Amm… Castlevania LoS 2…

Odigraj obavezno !!!

Iz aviona se vidi da je fake.

^ I meni se cini da je tako mada moguce je da je neki bas early build

Pa valjda je Polygon potvrdio da je leak stvaran. Jedino bode ova low res slika Kratosa, ali moguce je da je to samo neko ubacio u ostale oridjidji slike.

A nije mi cudno da je otisao u drugu mitologiju, imamo tri osnovne igre, Ascention, i dve igre za PSP. Ne bi me cudilo da pocne da ubija ribare koji su jednom vidjeli Posejdona, posto je posjekao sve sto je bilo u mitologiji.
Mislim da su odabrali nordsku zato sto ima grandioznost grcke mitologije, tako da mogu da nastave da grade ogromne nivoe i velike bitke.

Sent from my 831C using Tapatalk

Pa vidi se da je Kratos samo zumiran iz pete slike. Normalno da ne izgleda baš dobro ako je toliko zumiran iz concept art.

Vidis, nisam ni skontao da je to ta slika, povlacim ovo sto se tice low res slike. Bez obzira, nadam se da ako ulete u nordijsku mitologiju, da ovo nije konacna verzija Kratosa.

Sent from my 831C using Tapatalk

Chains Of Olympus je fenomenalan na PsP-u. Onaj drugi jos i vise… Dje me podsjeti :smiley:

Ghost of sparta je po meni jos bolji