God of War 3 Remastered Gameplay Walkthrough PS4

https://youtu.be/zjdnkKnmZaQ

Steta sto je bas ovaj boss fight, i sto nema vise stvari da se desava na ekranu. Oh well, cekamo nestrpljivo, da predjem po milioniti put.

Pa majku mu u nazivu pise God of War, PS4 i vi opet spamujete, trolujete ili sta vec? Pa dokle jbg?!

Da rijesimo par stvari :
Ovo je XBOX forum, nastao je na toj platformi i okupio ljude pod tim patronatom, kasnije se razvio i prihvatio ostale konzole i pc ali je akcent uvjek bio na konzolama. Okupili smo se kao zajednica i pomagali jedni drugima. Ne PC republika - XBOX republika!

Drugo : svaki drugi post se svodi na FPS, rezoluciju, bla bla. Ne, nije sve u tome i imate PC podforum i pisite tamo sta god hocete. Naravno, bude sta i pametno ali u zadnje vrijeme jako jako rijetko i sve se svodi na pod*ebavanje, trolovanje, meme i ko zna sta jos.

Trece : kako ne shvatate da postoje ljudi kojima puca ona stvar za fps-om?! Vama treba 60 - ok, vasa stvar ali majku mu batalite vise u svakom thread-u pisati jedno te isto a svako ko kaze bilo sta oko toga da vama par ne odgovara bude lincovan i navalite ko musice na *****!

Javno vas zamoljavam, sve, da se batalite glupiranja, spamovanja, trolovanja i glupiranje. Imate 4chen za takve stvari pa radite tamo sta hocete ili na reddit-u. Ovdje ste pretjerali i sad fino, kulturno stajete s tim. Garrus danas si okacio extra temu - AMD, i ja ti udarim tnx jer je korisna i dobra tema a ti sad ulazis i konkretno za*ebavas s postom!?

Zakljucak :
Necu da cujem pametovanja i razne gluposti. Samo stanite i bice OK. Ako ne zelite bicete cenzurisani i vidjecete SAMO ove teme :
Fun
Sta trenutno slusate
PC
Ako to zelite, 3 klika vjerujte mi!
Ne, nista me istrolovali, nisam “mad bro” vec sam ja i ostali bili davnooo prije vas ovdje, dali svoj doprinos forumu, oformili ga a vi ga usrati necete s FPS-om i svojim glupostima.

E spamujte temu. Bojane imas thanks dugme i pivu u frizideru. Vratite se ON TOPIC

Protivnik sam remastera ali ova igra zaslusuje takvo izdanje…bravo Nemesis,konacno neko da se seti da kaze ono sto treba…

Nikad nisam igrao ovu igru, ali ovaj boss izgleda brutalno dobro. :slight_smile:

Ima i boljih vjeruj mi. Odlicna igra i na ps3.

ja ne vidim da je igra nista lepsa na PS4 nego na PS3, s obzirom da je remaster to moze biti samo da su malo ispolirane texture i to je sve… U sustini isti djavo kao GOW 2 sa PS2 sto je bio na PS3 posle…

Ako 15 minuta traje fajt sa ovim bossom koliko onda traje sa predzadnjim ili zadnjim :smiley:

Nisam isto igrao igru, ali koliko sam citao Hades je tek drugi boss zar ne ?

Ima makar neki checkpoint u toku borbe ako se umre, da te ne vraca skroz na pocetak pre borbe ? :smiley:

ima valjda, ali lako se prelaze nisu toliko teski, pre padnes na nekog prostog bossa nego na teskog… ja sam igrao u cugu 1 2 3 pa sam pravio pauzu posle za ove druge delove sa PSP-a