Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Nije mi to poznato, o čemu se radi? :slight_smile:

Nekako je za očekivati da tako jaka kompanija sa tolikim kapitalom počne da izbacuje nešto dobro na tržište, kad-tad. Ali ovo ne znači da sam optimističan za sledeći AC :smiley:

Meni je zao sto su skenjali Ghost recon, za mene je Wildlands bio vrhunska igra, jedina igra za koju sam platio full cenu, a da nije Fifa, i dan danas je odigram povremeno, i zao mi je sto su lose odradili Breakpoint… Glupiraju se sa izmisljenim svetom, covece odradi slicno kao prethodnu sto se terena i price tice, samo dodaj neke mehanike koje ce mozda poboljsati igru i ubaci raznovrsnije misije, ako vec nekome smeta da se drzava pominje pravim imenom (Bolivija u Wildlands), stavi nesto izmisljeno, a stavi teren koji podseca na Kolumbiju ili Meksiko ko sto Rockstar radi sa GTA pa imas Los Santos umesto LA-a…

Wildlands je odlicna igra, Bolivija je prelijepo uradjena i atmosfera vrhunski docarana. Obozavam Wildlands, cak sam bio i jako blizu platine, ostalo mi samo da pokupim ona dokumenta kojih istina ima milion.

Breakpoint sam kupio na nekom snizenju ali ga jos uvijek nisam konkretno igrao. Samo sam ga zapoceo i vidio sam sa su sve customization opcije koje su u Wildlandsu bile free sada stavljene pod kljuc i placaju se

AJAO

6 Likes

Au secam se kad je ćale igrao ovo na ps1 a ja, mali balavac tada :joy:, sedim i ne trepćem. Kako mi je tada ta igra bila zanimljiva i strašna u isto vreme.

Ps: nadam se i verziji na zelenoj strani :crossed_fingers:

Bice sigurno, i tada su bile na svim mogucim platformama. :smiley:

Btw: Fun fact. Amy Hennig (najuticajnija zena u istoriji video igara) je napustila Crystal Dynamics zarad ND-a gde je radila na Jak & Daxteru a potom stvorila Uncharted serijal. Tako da je Sony/ND ubio ovaj serijal jer je Eidos naknadno stavio na hold koji traje i dan danas. :rofl:

1 Like

Štaš popiti?

2 Likes

Mislim da je fake. Uncharted dolazi na PC, ali ne u ovakvom paketu.

Bolje da naplate kolekciju za $70 i U4 za $70 nego sve zajedno za $80-$90

GIF by Identity

Teako, na PC mogu da se uzmu pare samo na MP igrama. Gde moras da platis.
SP jos tako.matora trika nema sa se proda za 70e, mnogo je.

Ne bih se slozio. Primera radi Horizon je u prvih mesec dana prodat u preko 700k primeraka. Sto je sasvim solidna brojka. :smiley:

1 Like

Koliko je kostao?

Nisam siguran ali mislim da je bilo 50? :rofl:

Neki su ovo sve shvatili preozbiljno

1 Like

Ps fanovi. To se i ocekuje od njih. Mozda usledi i neki gradjanski rat, videcemo. :joy:

1 Like

Debili, treba preko dupeta i da ih mama i tata isteraju napolje i nateraju da sutiraju pravu loptu :exploding_head::grin:

2 Likes

Ranije je bilo - kupiš dres i pravo na ulicu :grinning: sada - kupujes kartice :flushed::roll_eyes:

1 Like

Meni je nekako bas antipatican lik :confused:

1 Like

Sto bi reko SlobeX, skroz je merodavan :joy: