58 ljudi potpisalo, to ce ga sigurno odvratiti od dila.
Kao nemaju svi para za xbox i PC, a nije problem sto bi kostala 70$ za Playstation.
Ono sto je radio sa PT-jem je bas jezivo. Mozda je horor njegov zanr, bas me zanima sta ce ispasti od ovoga.
Nevezano za diskusiju, ali to se zapravo i redovno radi kroz razlicite rekonstrukcije i odrzavanje I krecenje i farbanje, i prepravljanje svega sto si naveo
Ali razumijem tvoju poentu
Znam, cela kinoteka je digitalizovana. Zato sto sve propada i nestaje. Znas na sta sam.ja mislio.
To bi bilo fantastično
Negde sam pročitao da stize ili novi update ili dlc za ac vallhalu gde se poboljsavaju vestine i dodaju se oruzija nova neka, takodje i neke misije gde se mogu raditi stealth da cucus po travi i sl. I cini mi se da sam video da su dodali novi region gde ce se igra odvijati ali nisam siguran🤔
Možeeeee!
Ovaj GTA ce nadziveti svemir
Trojku ne bih igrao ni da mi plate. Vice city tu i tamo, treba uzeti u obzir mehanike igre, ali brale, daj mi remasterizovani san andreas, trofeje, nwa, drea i snoopa kao soundtrack i nema me
Ja bih bas zeleo da vidim dobar remaster Majamija. Meni je bila cool pricica i dobar soundtrack. Trojka je bila top, tako 2001
Meni su ovi stari GTA vrh igre, San Andreas zavrtim i sad ponekad. Ona misija kad voziš avion preko mape kroz krugove a u pozadini gruva Lynyrd Skynyrd. Vrh!
Kad već neće šestica skoro, daj šta daš.
Samo fali da bude 60$ svaka.
A bas sam pre neki dan razmisljao ono kad sam kacio slike GTA V redux kako bi bilo doooobrooo da izbace remaster Vice City-ja i da izgleda slicno…eee ovo vredi da se plati full price 60. Odmah bataljujem sta igram i pocinjem ispocetka ovu trilogiju. Trojku nisam zavrsio nzm iz kog razloga, VC presao bar tri puta a SA tu negde isto. Kako bih se razocarao ako je fake news.
Nema bolje vesti, prvo remasterovali Mafiju, a evo sad i Rockstar remasteruje ove klasike.
Hvala im što mi remasteruju detinjstvo
jos simpsons hit and run…
Gde se ovoga seti majke ti eh, zaboravio sam da ovo i postoji
davno beše
Za ovo sam vec isuvise mlad Mislim da je negde u to doba moj teča kupio prvi kompjuter u zgadi u kojoj sam ziveo
Cekam Vasica da se javi sa C64 i Amiga klasicima
Za malo starije, primetan je trend remasterovanja Sega klasika. Alex Kidd, Wonder Boy, Pang, Duck Tales, Toki, Gods… koji vec postoje, i kostaju po 200 din na Argentini. Super je sto se i brawleri stidljivo vracaju, Streets of Rage je fenomenalan.
gde to da zaboravim